x

Hieronnat

Vartalohoidoistamme löydät kokonaisvaltaisen rentouttavat hierontahoidot kuin myös vartalon ihoa pehmittävät, kosteuttavat ja kiinteyttävät kuorintapohjaiset hoidot. Lämpöpohjaiset hoitomme kuumakivi- ja yrttinyyttihieronta soveltuvat lämmöstä nauttiville. Aromahieronta on erinomainen vaihtoehto aineenvaihduntaa lisäävänä, aromaöljyjen vaikutukseen pohjautuvana rentouttavana hierontana.

Kuumakivihieronta

Lämpimillä kivillä tehtävä kokonaisvaltainen hieronta, joka ihastuttaa lämmöllään ja ja vilkastuttaa verenkiertoa. 60 min 75€, 40 min 55€

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 75 €


Yrttinyyttihieronta

Tämä on ihastuttava, erilainen ja tehokas hierontahoito koko vartalolle, joka rentouttaa kehon ja mielen, kuorien myös vartalon ihoa samalla tehokkaasti. Yrttinyyttihoito on nykyaikainen versio yrttien käytöstä, pohjautuen ayurvedaan. Yrttien vaikutus kestää kehossa jopa 5-7 päivää ja hoidossa käytettävät yrtit ovat 100% luonnontuotteita.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 85 €


Aromahieronta

Hoidon kesto: 30 min

Hoidon hinta: 38 €


Aromahieronta koko vartalolle

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 65 €


Mango Mix -vartalohoito

Tämä hoito herättää vartalosi ihon ja tekee siitä silkinpehmeän! Hoito sisältää kuivaharjauksen, kuorinnan ja kosteuttavan+kiinteyttävän voiteen koko vartalolle.

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 65 €


Suklainen vartalohoito

Suklaavartalohoidossa vartalosi kuoritaan suklaakuorinnalla jonka jälkeen iho kosteutetaan hieromalla suklaisella öljyllä. Todella hemmotteluhoito vartalolle!

Hoidon kesto: 1 h 15 min

Hoidon hinta: 85 €


Hunajainen vartalohoito

Hunajavartalohoidossa koko vartalo kuoritaan hunajaisella kuorinnalla, jonka jälkeen myöskin koko vartalolle tehdään hieronta. Ihana, vartalon ihoa tehokkaasti pehmittävä hoito!

Hoidon kesto: 1 h 15 min

Hoidon hinta: 85 €
Varaa aika

Kauneushoitoon tai hiuspalveluun

Soita ja varaa aika Varaa aika netissä

Muista ystävääsi

Lahjakortilla

Tilaa lahjakortti