KestolakkausVaraa aika

Kestolakkaus

Kestolakkaus on ihana kevyempi vaihtoehto kynsille! Kestolakkauksessa omat kynnet lakataan ohuehkolla geelillä, jolloin lopputulos on lakkamainen. Värivaihtoehtoja on paljon; läpikuultavasta kirkuvaan oranssiin, punaiseen jne. Kestolakkauksen pysyvyys on n. 2-5 viikkoa. Lakkauksen päällä voi normaaliin tapaan näin halutessaan käyttää ja poistaa tavallista kynsilakkaa. Kestolakkaus on loistava tapa saada erittäin sileä kynnen pinta ja muutenkin kauniit ja siistit kynnet!

Palveluhinnasto

 • Kestolakkaus ranskalaisella manikyyrilla

  Sulje


  Kestolakkauksen avulla ranskalainen manikyyri pysyy ja pitää! Tulethan lakkaukseen puhtain kynsin, edelliset lakkaukset poistettuina (mahdolliset kestolakat kuin myös kynsilakat).

  Hinta: 59 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Kestolakkaus värilakalla

  Avaa


  Kaunis ja pysyvä kestolakka valitsemallasi sävyllä. Tällä saat kestävyyttä kynsiin usemmaksi viikoksi. Tulethan lakkaukseen puhtain kynsin, edelliset lakat (myös normaali kynsilakka) poistettuina.

  Hinta: 50 €

  Kesto: 45 min

  Varaa aika
 • Kestolakkauksen huoltokäynti

  Avaa


  Varaa tämä aika, mikäli haluat poistaa ylikasvaneet vanhat lakkaukset ja saada tilalle uudet kauniit lakkaukset. Värin vaihto on tietenkin mahdollista. Hoitoon tullessasi, olethan poistanut mahdolliset vanhat kynsilakat.

  Hinta: 65 €

  Kesto: 75 min

  Varaa aika
 • Kestolakkaus (väri/ranskalainen) käsihoidolla

  Avaa


  Hinta: 75 €

  Kesto: 75 min

  Varaa aika
 • Varpaan kynsien kestolakkaus

  Avaa


  Varpaiden kynsinauhat siistitään, kynnet lyhennetään ja lakataan kestolakalla, valitsemallasi värillä/ranskalaisella.

  Hinta: 60 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Varpaan kynsien kestolakkaus + jalkahoito

  Avaa


  Varpaiden kynsinauhat siistitään, kynnet lyhennetään ja lakataan kestolakalla, valitsemallasi värillä/ranskalaisella. Lisäksi jaloille tehdään täydellinen jalkahoito. Jalkahoidon osuuden voit suorittaa myös epassilla.

  Hinta: 99 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika