Kasvohoidot


Ihastuttavat ja ammattimaiset kasvohoidot


Varaa aika

Kasvohoidot

Meillä olet kosmetologin asiantuntevissa käsissä. Tarjoamme Sinulle ammattimaisen otteen GUINOT -erikoiskasvohoitojen ja -tuotteiden parissa. GUINOT varmistaa erikoisosaamisensa myös upeissa silmänympäryshoidoissa. Ihastuttavat kasvipohjaiset Bernard Cassiere -kasvohoidot ja tuotteet ovat erittäin miellyttäviä, hemmottelevia sekä hyvin ammattimaisia. Tähän sarjaan ihastut! Täysin ekologisen ja luonnonmukaisen vaihtoehdon tarjoaa puolestaan BEAUTY GARDEN. Beauty Gardenilla tuotteiden luonnonmukaisuus on erittäin korkealaatuista ja esim. tuotteissa olevat tuoksut ovat erittäin mietoja tai täysin hajusteettomia.

Palveluhinnasto

Guinot-kasvohoidot ja silmänympäryshoidot

Guinot-kasvohoidot ja silmänympäryshoidot

GUINOT-kasvohoidoissa ihosi lepää ja se saa uutta elinvoimaa. GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tämä modernin ihonhoitoteknologian edelläkävijä vastaa ajan haasteisiin upeissa erikoiskasvohoidoissa kuin myös Sinulle yksilöllisesti suositelluissa hoitotuotteissa.

 • Hydradermie Youth

  Sulje


  Hoidon salaisuuksina on 1) dynaaminen ionisaatio jossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutumista syvälle ihoon lisäten solujen liikehdintää, 2) lämpöenergia, jossa hyödynnetään lämpö- ja happienergiaa jotka herättävät nukkuvat solut ja palauttavat ihon heleyden, 3) rentouttava hieronta, jossa täydennetään laitteen ominaisuuksia rentouttaen kasvoja ja parantaen mikroverenkiertoa. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana 270€. Ei suositella raskaana oleville.

  Hinta: 109 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Hydradermie Lift

  Avaa


  Hydradermie Lift- hoidossa iho uudistuu, kiinteytyy ja napakoituu! Hoito koostuu 1) lymfanavauksesta jossa elektrodeja kuljetetaan kasvoilla lieventäen jännitystä, lisäten mikroverenkiertoa ja uudistaen kasvonpiirteitä 2) lihasstimulaatiossa vahvistetaan kasvojen lihaksia ja kohotetaan kasvonpiirteitä 3) rentouttavassa hieronnassa parannetaan mikroverenkiertoa. Ei suositella raskaana oleville.

  Hinta: 109 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Hydradermie Lift Express

  Avaa


  Tässä hoidossa keskitytään nimenomaan kuona-aineiden poistoon ja lihasstimulaatioon. Tätä hoitoa suositellaan sarjahoitona 3-10 krt viikon välein. Ei suositella raskaana oleville.

  Hinta: 59 €

  Kesto: 45 min

  Varaa aika
 • Hydradermie Superior

  Avaa


  Parasta mitä voit ihollesi antaa! Tässä hoidossa yhdistyvät Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift -hoidot. Tämä on todellinen veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle. Ehdoton luksushoito! Ei suositella raskaana oleville.

  Hinta: 159 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika
 • Mini Moment – kasvohoito

  Avaa


  Virkistävä hemmotteluhoito kasvoille. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-niska-hartia-dekoltee-hieronta, naamio, hoitovoide.

  Hinta: 65 €

  Kesto: 45 min

  Varaa aika
 • Hydradermie Eye - silmänympärysiholle

  Avaa


  Guinot´n ihana, tehokas silmänympärysihonhoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa ihoa silmien ympärillä. Hoito sisältää silmänympärysihon hieronnan, seerumin imeytyksen ja silmänympärysihon ihanan rauhoittavan naamion. Hoito tehdään syvävaikuttavalla Hydradermie -laitteella, ja tästä johtuen hoitoa ei suositella raskaana oleville.

  Hinta: 59 €

  Kesto: 45 min

  Varaa aika
 • HydraClean

  Avaa


  HydraClean kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean -lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana 210€.

  Hinta: 79 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • HydraClean -nuorelle iholle (alle 18v)

  Avaa


  Nuoren ihon kasvohoito HydraClean -lämpöterapian avulla. Kasvohoito tehdään nuoren ihotyypin mukaisilla tuotteilla, tarvittaessa mekaanisella ihonpuhdistuksella. Tällä kasvohoidolla on syväpuhdistava ja tasapainottava vaikutus.

  Hinta: 65 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Hydradermie Homme – Miehen ihon Tähtihoito

  Avaa


  Guinot’n hoito joka on suunniteltu nimenomaan miesten kasvojen iholle. Tämä koneellinen erikoiskasvohoito parantaa ihon hapensaantia sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Väsymyksen jäljet vähenevät ihostasi, ja ihostasi tulee elävä ja raikas!

  Hinta: 109 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Age Summum - anti age-erikoiskasvohoito

  Avaa


  Kasvohoito erityisesti rypyille ja juonteille; tasoittaa ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää kauttaaltaan ihoa, kosteuttaa ja kirkastaa. Hoidossa kasvoille tehdään erittäin tehokas kuorinta, jonka jälkeen ihoon hierotaan Cellular Life Complex-seerumi sekä puhdas C-vitamiinijauhe. Erikoisnaamio koostuu C-vitamiinista, hyaluronihaposta sekä Pro-Collageenista, joiden yhteisvaikutus on ihoa välittömästi kohottava ja napakoittava. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon ajan 240€.

  Hinta: 95 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Hydra Peeling

  Avaa


  Ihoa tehokkaasti kirkastava ja uudistava kasvohoito, joka poistaa ikääntymisen merkkejä, palauttaa ihon hehkun ja vähentää pigmenttimuutoksia. Tehokkaimmat tulokset saavutetaan kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho on pehmeämpi ja heleämpi. 3 kerran sarjahoito 240€.

  Hinta: 95 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika

Bernard Cassiere kasvohoidot

Bernard Cassiere kasvohoidot

 • Suklaakasvohoito

  Sulje


  Ihana stressiä poistava suklaakasvohoito! Herkullinen tauko arjesta... Suklaahoidossa yhdistyvät herkullinen hieronta (kaakaovoi + appelsiinin eteerinen öljy), aisteja hivelevä suklaanaamio sekä raikas kaakaonektari. Suklaahoito sopii kaikille ihoille, erityisesti apua saa stressaantunut iho. Hemmottele itseäsi tai läheistäsi suklaakasvohoidolla, joka saa ihon hehkumaan.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika

Beauty Garden -kasvohoidot

Beauty Garden -kasvohoidot

Beauty Gardenin luonnonmukaisissa kasvohoidoissa ihosi lepää ja mielesi rentoutuu. Beauty Garden kosmetiikkatuotteiden alku ja juuri on oma luomupuutarha Ranskan Auriacissa. Korkealaatuiset luomutotteet valmistetaan puutarhan antimista heti sadonkorjuun jälkeen, jolloin kasvin ravinteet ovat parhaimmillaan ja tuotteisiin saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus. Tuotteissa käytetään ainoastaan iholle hyväksi todettuja, puhtaita, turvallisia luomuraaka-aineita. Tuotteiden luomupitoisuus on erittäin korkea, aina vähintään 95%.

 • Astu Puutarhaan -luonnonmukainen kasvohoito

  Sulje


  Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan, ravitsemaan ja kirkastamaan ihoa. Kaksoiskuorinnan ja kosteutuksen ansiosta ihosi heleytyy silmissä! Tämä hoito sopii myös jokaiselle, joka kaipaa hemmottelevaa ja rentouttavaa kasvohoitoa.

  Hinta: 79 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Unelmoi Puutarhassa -luonnonmukainen kasvohoito

  Avaa


  Unelmoi Puutarhassa -hoito on täydellisen kokonaisvaltainen kasvohoito. Tämä hoito poistaa kuivuuden ja karheuden iholta, kosteuttaa ja ravitsee tehoseerumeiden ansiosta. Hoidon yhteydessä kuoritaan ja hierotaan myös kädet. Loistava lahjaidea!

  Hinta: 99 €

  Kesto: 75 min

  Varaa aika

Muut kasvohoidot

Muut kasvohoidot

 • Mini Moment – kasvohoito

  Sulje


  Virkistävä, mutta samalla myös rentouttava kasvohoito. Sis. alkupuhdistuksen, kasvo-niska-hartia-dekoltee-hieronnan, naamion, hoitovoiteen.

  Hinta: 65 €

  Kesto: 45 min

  Varaa aika
 • Express – kasvohoito

  Avaa


  Hoito sisältää virkistävän kasovhoidon (alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoiteet) ja kestovärjäykset kulmiin (sis. muotoilun) ja ripsiin-

  Hinta: 75 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • MCCM kemiallinen happokuorintahoito

  Avaa


  Kemialliset happohoidot mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoidot ovat mitä parhaimpia hoitomuotoja pintakuivalle iholle, rasvaiselle iholle (ongelmallinen akneen taipuvainen iho, ruusufinniin, suurille ihohuokosille), vanhenevalle iholle (kuivuus, auringon aiheuttamat vauriot, couperosaiholle) epätasaiselle iholle (syvät rypyt, aknearvet). Ihotyypistä ja -ongelmasta riippuen valitaan soveltuva happokäsittely. Kemialliset happokuorinnat tehdään erilaisilla ja erivahvuisilla, mutta ehdottomasti turvallisilla hapoilla.

  Hinta: 115 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Mikroneulaushoito

  Avaa


  Mikroneulauksessa ihon dermikseen tehdään tuhansia mikroskooppisia neulakanavia, joihin hoidossa imeytetään erittäin hoitavia seerumeita. Neulakanavat stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjautumaan itsestään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Tämä tehohoito sopii sinulle, jos haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä, arpia, maksaläiskiä, muuta ihon epätasaisuutta, couperosaa, auringon vaurioita.

  Hinta: 149 €

  Kesto: 75 min

  Varaa aika

MUISTA YSTÄVÄÄSI

LAHJAKORTILLA


Anna lahjaksi elämyksiä ja ihanaa hemmottelua! Hetki omaa aikaa on varmasti toivottu lahja.

OSTA LAHJAKORTTI

HYVINVOINTIKESKUS KESKELLÄ KOKKOLAA

OTA YHTEYTTÄ!


Palvelemme Sinua ammattitaidolla Pitkänsillankadulla, ihan Kokkolan keskustassa. Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi!

Katso yhteystiedot