Kasvohoidot


Ihastuttavat ja ammattimaiset kasvohoidot


Varaa aika

Kasvohoidot

Meillä olet kosmetologin asiantuntevissa käsissä. Tarjoamme Sinulle ammattimaisen otteen GUINOT -erikoiskasvohoitojen ja -tuotteiden parissa. GUINOT varmistaa erikoisosaamisensa myös upeissa silmänympäryshoidoissa. Ihastuttavat kasvipohjaiset kuin myös bioteknologiset tuotteet ja hoidot takaa italialainen BIOLINE JATÓ - ammattikosmetiikkasarja. Tähän sarjaan ihastut! Täysin ekologisen ja luonnonmukaisen vaihtoehdon tarjoaa puolestaan BEAUTY GARDEN. Beauty Gardenilla tuotteiden luonnonmukaisuus on erittäin korkealaatuista ja esim. tuotteissa olevat tuoksut ovat erittäin mietoja tai täysin hajusteettomia.

Palveluhinnasto

Guinot-kasvohoidot ja silmänympäryshoidot

Guinot-kasvohoidot ja silmänympäryshoidot

GUINOT-kasvohoidoissa ihosi lepää ja se saa uutta elinvoimaa. GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tämä modernin ihonhoitoteknologian edelläkävijä vastaa ajan haasteisiin upeissa erikoiskasvohoidoissa kuin myös Sinulle yksilöllisesti suositelluissa hoitotuotteissa.

 • Hydradermie Youth

  Sulje


  Hydradermie Youth on aina syvävaikutteinen ja syväpuhdistava hoito, jossa lisäksi juuri Sinun ihosi tarpeisiin valitut seerumit ja aktiiviaineet imeytetään kasvojesi ihoon tehokkaasti. Hoidon salaisuuksina ovat 1) Tehokas ionisaatio, jossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutumista syvälle ihoon lisäten solujen liikehdintää 2) Happiterapia, jossa hyödynnetään lämpö- ja happienergiaa jotka herättävät nukkuvat solut ja palauttavat ihon heleyden 3) Rentouttava hieronta, jossa täydennetään laitteen ominaisuuksia rentouttaen kasvoja ja parantaen mikroverenkiertoa. Tällä hoidolla saat näkyvästi hehkuvamman ja kimmoisamman ihon. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana 305€. Hoitoa ei suositella, mikäli: olet raskaana, sairastat epilepsiaa, sinulla on sydämentahdistin.

  Hinta: 115 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Hydradermie Lift -välitön kasvojenkohotus

  Avaa


  Hydradermie Lift- hoidossa iho uudistuu, kiinteytyy ja napakoituu! Kasvoja kohottava ja nuorentava Hydradermie Lift- hoito on loistava vaihtoehto kauneusleikkauksille ja muille esteettisille toimenpiteille.  Hoito koostuu 1) nestekierron aktivoinnista, jossa elektrodeja kuljetetaan kasvoilla lieventäen jännitystä, lisäten mikroverenkiertoa ja uudistetaan kasvonpiirteitä 2) lihasstimulaatiossa vahvistetaan kasvojen lihaksia ja kohotetaan kasvonpiirteitä 3) rentouttavassa hieronnassa parannetaan mikroverenkiertoa.  Tätä hoitoa ei suositella, mikäli: olet raskaana, sairastat epilepsiaa, sinulla on sydämentahdistin.

  Hinta: 115 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Hydradermie Lift Express

  Avaa


  Tässä hoidossa keskitytään nimenomaan kuona-aineiden poistoon ja lihasstimulaatioon. Tätä hoitoa suositellaan sarjahoitona 3-10 krt viikon välein. Ei suositella raskaana oleville.

  Hinta: 69 €

  Kesto: 45 min

  Varaa aika
 • Hydradermie Superior

  Avaa


  Parasta mitä voit ihollesi antaa! Tässä hoidossa yhdistyvät Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift -hoidot. Tämä on todellinen veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle. Ehdoton luksushoito! Ei suositella raskaana oleville.

  Hinta: 159 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika
 • Age Summum

  Avaa


  Tämä erikoiskasvohoito on erityisesti rypyille ja juonteille. Puhdas C-vitamiini toimii iholla voimakkaana antioksidanttina, kirkastaen tehokkaasti ihoa. Sisältää ainutlaatuisen anti-age-kuorinnan ja kiinteyttävän GUINOT -erikoishieronnan. Tehoa ja hemmottelua iholle ja mielelle. Hoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen.

  Hinta: 105€ €

  Kesto: 55 min

  Varaa aika
 • Eye Lift- silmänympärysihonhoito

  Avaa


  Guinot´n ihana, tehokas silmänympärysihonhoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa ihoa silmien ympärillä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, silmänympärysihon kuorinnan, hieronnan, seerumin imeytyksen ja silmänympärysihon ihanan rauhoittavan naamion ja loppuvoiteet. Hoito tehdään syvävaikuttavalla Hydradermie -laitteella, ja tästä johtuen hoitoa ei suositella mikäli: olet raskaana, sairastat epilepsiaa, sinulla on sydämentahdistin.

  Hinta: 69 €

  Kesto: 45 min

  Varaa aika
 • HydraClean -puhdistava hoito aikuiselle iholle

  Avaa


  HydraClean kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean -lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • HydraClean -nuoren ihon kasvohoito (alle 18v)

  Avaa


  Nuoren ihon kasvohoito HydraClean -lämpöterapian avulla. Tehogeeli kuorii ihoa, supistaa ihohuokosia ja hillitsee talirauhasten toimintaa. Hoidon lämpövaikutus poistaa kuona-aineita. Kasvohoito tehdään nuoren ihotyypin mukaisilla tuotteilla, tarvittaessa mekaanisella ihonpuhdistuksella.

  Hinta: 75 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Hydradermie Homme – Miehen ihon Tähtihoito

  Avaa


  Guinot’n hoito joka on suunniteltu nimenomaan miesten kasvojen iholle. Tämä koneellinen erikoiskasvohoito parantaa ihon hapensaantia sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Väsymyksen jäljet vähenevät ihostasi, ja ihostasi tulee elävä ja raikas!

  Hinta: 109 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika

BIOLINE JATÒ- kasvohoidot

BIOLINE JATÒ- kasvohoidot

Bioline Jatò on italialainen ihonhoitosarja joka kehittää tehokkaita, turvallisia ja puhtaita koostumuksia. Sarja perustuu luonnollisiin ainesosiin yhdistettynä uusimpaan bioteknologiaan. Bioline Jatò- hoitolinjat täydentyvät meille pikkuhiljaa, ja päätimme aloittaa linjasta joka on tällä hetkellä erittäin ajankohtainen eli herkän ihon DE-SENSE-kasvohoito. Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan erikoiskasvohoitoon!

 • DE-SENSE -herkän ihon erikoiskasvohoito

  Sulje


  UUTUUSHOITO! Tämä DE-SENSE -erikoiskasvohoito vähentää ihon herkkyyttä, punoitusta ja ärsytystä. DE SENSE on Bioline Jatòn erittäin hellävarainen, rauhoittava ja ihoa suojaava hoito, joka antaa välittömän helpotuksen reaktiiviselle iholle. Innovatiiviset biomimeettiset peptidit vahvistavat ihon sietokykyä ärsyttäviä ulkoisia tekijöitä vastaan. Beetaglukaani, kasviöljyt ja lakritsiuute korjaavat ihon suojabarriääriä, palauttaen iholle pehmeyden ja tasaisuuden.

  Hinta: 99 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika

Beauty Garden -kasvohoidot

Beauty Garden -kasvohoidot

Beauty Gardenin luonnonmukaisissa kasvohoidoissa ihosi lepää ja mielesi rentoutuu. Beauty Garden kosmetiikkatuotteiden alku ja juuri on oma luomupuutarha Ranskan Auriacissa. Korkealaatuiset luomutotteet valmistetaan puutarhan antimista heti sadonkorjuun jälkeen, jolloin kasvin ravinteet ovat parhaimmillaan ja tuotteisiin saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus. Tuotteissa käytetään ainoastaan iholle hyväksi todettuja, puhtaita, turvallisia luomuraaka-aineita. Tuotteiden luomupitoisuus on erittäin korkea, aina vähintään 95%.

 • Unelmoi Puutarhassa -luonnonmukainen kasvohoito

  Sulje


  Unelmoi Puutarhassa -hoito on täydellisen kokonaisvaltainen kasvohoito. Tämä hoito poistaa kuivuuden ja karheuden iholta, kosteuttaa ja ravitsee tehoseerumeiden ansiosta. Hoidon yhteydessä kuoritaan ja hierotaan myös kädet. Loistava lahjaidea!

  Hinta: 99 €

  Kesto: 75 min

  Varaa aika

Muut kasvohoidot

Muut kasvohoidot

 • Fresh Up – hoito + kestovärjäykset

  Sulje


  Hoito sisältää virkistävän kasvohoidon 30min (alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoiteet) ja kestovärjäykset kulmiin (sis. muotoilun) ja ripsiin.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Feel Good -kasvojen rentoutushetki

  Avaa


  Hierontapainotteinen hoito kasvoille, pään alueelle ja dekolteelle. Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnat eri osa-alueille ja kasvojen ravitsevan voiteen. Hoitotuotteet valitaan ihosi tarpeen mukaan.

  Hinta: 69 €

  Kesto: 40 min

  Varaa aika
 • MCCM kemiallinen happokuorintahoito

  Avaa


  Kemialliset happohoidot mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoidot ovat mitä parhaimpia hoitomuotoja pintakuivalle iholle, rasvaiselle iholle (ongelmallinen akneen taipuvainen iho, ruusufinniin, suurille ihohuokosille), vanhenevalle iholle (kuivuus, auringon aiheuttamat vauriot, couperosaiholle) epätasaiselle iholle (syvät rypyt, aknearvet). Ihotyypistä ja -ongelmasta riippuen valitaan soveltuva happokäsittely. Kemialliset happokuorinnat tehdään erilaisilla ja erivahvuisilla, mutta ehdottomasti turvallisilla hapoilla.

  Hinta: 115 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Mikroneulaushoito

  Avaa


  Mikroneulauksessa ihon dermikseen tehdään tuhansia mikroskooppisia neulakanavia, joihin hoidossa imeytetään erittäin hoitavia seerumeita. Neulakanavat stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjautumaan itsestään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Tämä tehohoito sopii sinulle, jos haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä, arpia, maksaläiskiä, muuta ihon epätasaisuutta, couperosaa, auringon vaurioita.

  Hinta: 149 €

  Kesto: 75 min

  Varaa aika
 • V-Metall Skin System - tehouudistava erikoiskasvohoito

  Avaa


  V Metall Skin System on manuaalisesti toteutettava, todella tehokas ja elvyttävä kasvohoito. Hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä timantteja, hopeaa ja platinaa. Kallisarvoiset ainesosat kohottavat ja kirkastavat. Lisäksi etanauute ja lämpöreseptoreita stimuloiva molekyylit antavat iholle happea, pehmeyttä ja saavat aikaan detox-vaikutuksen. Upea juhla-ajan hoito!

  Hinta: 99 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika

MUISTA YSTÄVÄÄSI

LAHJAKORTILLA


Anna lahjaksi elämyksiä ja ihanaa hemmottelua! Hetki omaa aikaa on varmasti toivottu lahja.

OSTA LAHJAKORTTI

HYVINVOINTIKESKUS KESKELLÄ KOKKOLAA

OTA YHTEYTTÄ!


Palvelemme Sinua ammattitaidolla Pitkänsillankadulla, ihan Kokkolan keskustassa. Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi!

Katso yhteystiedot