Kasvohoidot


Ihastuttavat ja ammattimaiset kasvohoidot


Kasvohoidot

Meillä olet kosmetologin asiantuntevissa käsissä.

Tarjoamme Sinulle ammattimaisen otteen GUINOT -erikoiskasvohoitojen ja -tuotteiden parissa. Guinot yhdistää hoidoissaan innovatiivisia hoitotekniikoita, jotka ovat paitsi tehokkaita, myös miellyttäviä. Ainutlaatuisilla ja tuloksekkailla kauneushoidoillaan Guinot on valloittanut asiakkaiden sydämiä ympäri maailman.

DERMAVIDUALS- UUTUUSSARJA!!! Kun tiede kohtaa kauneuden. Valitsimme ihonhoitosarjoihimme upean täydennyksen - Dermaviduals-ihonhoitosarjan, jossa tiede kohtaa kauneuden. Dermaviduals-ihonhoitosarja perustuu korneoterapeuttiseen ihonhoitomenetelmään. Korneoterapian tarkoituksena on ihon sarveiskerroksen tervehdyttäminen, jolloin ihon kuntoutuu myös pinnan alta. Hoitotuotteet soveltuvat erinomaisesti esim. tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneille, eri ongelmaihoille (rosacea, couperosa, atopia, psoriasis, akne) sekä myös ikääntyvälle iholle. Dermaviduals-tuotteista saamme räätälöityä Sinulle aivan ikioman hoitovoiteen juuri sinun ihosi tarpeet huomioiden. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, korneoterapeuttisia aineosia. Dermaviduals-ihonhoitotuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikoneja, väriaineita eikä hajusteita.

Muistathan, että kotihoito on kasvohoidoissa ensiarvoisen tärkeää. Me olemme auttamassa Sinua, jotta ihonhoitosi kotona olisi vaivatonta. Opastamme mielellämme Sinua tuotteiden valinnassa sekä niiden käytössä, jotta ihosi voisi hyvin hoitolakäynnin jälkeenkin.

Palveluhinnasto

Guinot-kasvohoidot ja silmänympäryshoidot

Guinot-kasvohoidot ja silmänympäryshoidot

GUINOT-kasvohoidoissa ihosi lepää ja se saa uutta elinvoimaa. GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tämä modernin ihonhoitoteknologian edelläkävijä vastaa ajan haasteisiin upeissa erikoiskasvohoidoissa kuin myös Sinulle yksilöllisesti suositelluissa hoitotuotteissa.

 • Hydradermie Youth

  Sulje


  Hydradermie Youth on aina syvävaikutteinen ja syväpuhdistava hoito, jossa lisäksi juuri Sinun ihosi tarpeisiin valitut seerumit ja aktiiviaineet imeytetään kasvojesi ihoon tehokkaasti. Hoidon salaisuuksina ovat 1) Tehokas ionisaatio, jossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutumista syvälle ihoon lisäten solujen liikehdintää 2) Happiterapia, jossa hyödynnetään lämpö- ja happienergiaa jotka herättävät nukkuvat solut ja palauttavat ihon heleyden 3) Rentouttava hieronta, jossa täydennetään laitteen ominaisuuksia rentouttaen kasvoja ja parantaen mikroverenkiertoa. Tällä hoidolla saat näkyvästi hehkuvamman ja kimmoisamman ihon. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana 315€. Hoitoa ei suositella, mikäli: olet raskaana, sairastat epilepsiaa, sinulla on sydämentahdistin. Varattavissa Tampereen toimipisteeseen.

  Hinta: 129 €

  Kesto: 60 min

  Varaa Tampere
 • Hydradermie Lift -välitön kasvojenkohotus

  Avaa


  Hydradermie Lift- hoidossa iho uudistuu, kiinteytyy ja napakoituu! Kasvoja kohottava ja nuorentava Hydradermie Lift- hoito on loistava vaihtoehto kauneusleikkauksille ja muille esteettisille toimenpiteille.  Hoito koostuu 1) nestekierron aktivoinnista, jossa elektrodeja kuljetetaan kasvoilla lieventäen jännitystä, lisäten mikroverenkiertoa ja uudistetaan kasvonpiirteitä 2) lihasstimulaatiossa vahvistetaan kasvojen lihaksia ja kohotetaan kasvonpiirteitä 3) rentouttavassa hieronnassa parannetaan mikroverenkiertoa.  Tätä hoitoa ei suositella, mikäli: olet raskaana, sairastat epilepsiaa, sinulla on sydämentahdistin.  Varattavissa Tampereen hoitolaan.

  Hinta: 129 €

  Kesto: 60 min

  Varaa Tampere
 • Hydradermie Lift Express

  Avaa


  Tässä hoidossa keskitytään nimenomaan kuona-aineiden poistoon ja lihasstimulaatioon. Tätä hoitoa suositellaan sarjahoitona 3-10 krt viikon välein. Ei suositella raskaana oleville. Varattavissa Tampereen hoitolaan.

  Hinta: 69 €

  Kesto: 45 min

  Varaa Tampere
 • Hydradermie Superior

  Avaa


  Parasta mitä voit ihollesi antaa! Tässä hoidossa yhdistyvät Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift -hoidot. Tämä on todellinen veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle. Ehdoton luksushoito! Ei suositella raskaana oleville. Varattavissa Tampereen hoitolaan.

  Hinta: 169 €

  Kesto: 90 min

  Varaa Tampere
 • Age Summum

  Avaa


  Tämä erikoiskasvohoito on erityisesti rypyille ja juonteille. Puhdas C-vitamiini toimii iholla voimakkaana antioksidanttina, kirkastaen tehokkaasti ihoa. Sisältää ainutlaatuisen anti-age-kuorinnan ja kiinteyttävän GUINOT -erikoishieronnan. Tehoa ja hemmottelua iholle ja mielelle. Hoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen.

  Hinta: 105€ €

  Kesto: 60 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Hydra Peeling Tarjous!

  Avaa


  Hydra Peeling -hoidossa kasvojesi iho kuoritaan hellävaraisesti mutta tehokkaaasti. Kuorinnan jälkeen imeytetty seerumi yhdistettynä hieronnalla vauhdittavat solujen uudistumista. Hoidon viimeistelee tehokkaasti viilentävä ja virkistävä naamio. Hoidon jälkeen ihosi tuntuu uudistuneelta, raikkaalta ja ravitulta. Hyödynnä keväinen tarjouksemme: huhtikuun loppuun saakka 85€ (norm. 105€)! Upea hoito myös sarjahoitona.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 60 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Eye Logic- silmänympärysihonhoito

  Avaa


  Guinot´n ihana, tehokas silmänympärysihonhoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa ihoa silmien ympärillä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, silmänympärysihon kuorinnan, hieronnan, seerumin imeytyksen ja silmänympärysihon ihanan rauhoittavan naamion ja loppuvoiteet. Hoito tehdään syvävaikuttavalla Hydradermie -laitteella, ja tästä johtuen hoitoa ei suositella mikäli: olet raskaana, sairastat epilepsiaa, sinulla on sydämentahdistin. Varattavissa Tampereen hoitolaan.

  Hinta: 69 €

  Kesto: 45 min

  Varaa Tampere
 • HydraClean -puhdistava hoito aikuiselle iholle

  Avaa


  HydraClean kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean -lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. Varattavissa Kokkolan hoitolaan.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 60 min

  Varaa Kokkola
 • HydraClean -nuoren ihon kasvohoito (alle 18v)

  Avaa


  Nuoren ihon kasvohoito HydraClean -lämpöterapian avulla. Tehogeeli kuorii ihoa, supistaa ihohuokosia ja hillitsee talirauhasten toimintaa. Hoidon lämpövaikutus poistaa kuona-aineita. Kasvohoito tehdään nuoren ihotyypin mukaisilla tuotteilla, tarvittaessa mekaanisella ihonpuhdistuksella. Varattavissa Kokkolan hoitolaan.

  Hinta: 75 €

  Kesto: 60 min

  Varaa Kokkola
 • Hydradermie Homme – Miehen ihon Tähtihoito

  Avaa


  Guinot’n hoito joka on suunniteltu nimenomaan miesten kasvojen iholle. Tämä koneellinen erikoiskasvohoito parantaa ihon hapensaantia sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Väsymyksen jäljet vähenevät ihostasi, ja ihostasi tulee elävä ja raikas! Varattavissa Tampereen hoitolaan.

  Hinta: 129 €

  Kesto: 60 min

  Varaa Tampere

Dermaviduals - kasvohoidot

Dermaviduals - kasvohoidot

Dermaviduals-kasvohoidot sopivat erittäin herkille ja jopa allergisille ihoille. Kasvohoidot soveltuvat monenlaisille ongelmaihoille kuin myös kirkastamaan, kosteuttamaan, rauhoittamaan ja kiinteyttämään.

Dermavidualsin valtteja ovat erilliset vaikutusainetiivisteet (joita on kymmeniä!), joilla hoidosta ja hoitotuotteista saadaan tehtyä asiakkaalle täysin yksilöllinen, räätälöity kokonaisuus. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, korneoterapeuttisia aineosia. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikoneja, väriaineita eikä hajusteita. • Epäpuhtaan/akneihon kasvohoito

  Sulje


  Epäpuhtaan/rasvaisen akneihon kasvohoito dermaviduals -tuotteilla. Hoito tehdään ihon tarpeen mukaisilla tuotteilla. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen tarvittaessa, kevyen hieronnan sekä naamion ja hoitovoiteet.

  Hinta: 75 €

  Kesto: 60 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Ruusufinnin tai couperosa-ihon kasvohoito

  Avaa


  Erikoishoito couperosa-iholle, joka tarvitsee vahvistusta ja punoitusta lievittäviä vaikutusaineita TAI ruusufinni-iholle, joka tarvitsee rauhoitusta ja tulehdusta hillitsevää hoitoa. Hoito tehdään räätälöidysti yksilöllisten ihotarpeiden mukaan, mutta sisältää aina alkupuhdistuksen, tarvittaessa kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 60 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Kuivan tai atooppisen ihon kasvohoito

  Avaa


  Kasvohoito, joka vahvistaa ihon omaa kosteudensitomiskykyä. Tämä dermaviduals-kasvohoito palauttaa ihosi joustavuuden ja pehmeyden. Hoito sisältää yksilöllisesti valitut tuotteet ja vaikutusaineet. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan tarvittaessa, hieronnan, naamion, loppuvoiteet ja seerumit.

  Hinta: 79 €

  Kesto: 60 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Pigmentoituneen, samean ihon kirkastava kasvohoito

  Avaa


  Kirkastava erikoiskasvohoito dermaviduals-tuotesarjalla. Tämä hoito vahvistaa kollageenisynteesiä ja kirkastaa kasvojen ihon sävyä. Hoitoon valitaan ihon yksilöllisten tarpeiden mukaiset vaikutusainetiivisteet. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, loppuvoiteet ja seerumit.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 60 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Ikääntyvän ihon elvyttävä kasvohoito

  Avaa


  Kiinteyttävä kasvohoito ikääntyvälle iholle. Hoidossa valitaan yksilölliset dermaviduals-vaikutusainetiivisteet ihon tarpeen mukaisesti. Hoidossa pyritään aktivoimaan ihon uudistumista ja hidastamaan ihon ennenaikaista ikääntymistä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, silmänympärysihon hoidon, hieronnan, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 60 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere

Beauty Garden -kasvohoidot

Beauty Garden -kasvohoidot

Beauty Gardenin luonnonmukaisessa kasvohoidossa ihosi lepää ja mielesi rentoutuu. Beauty Garden kosmetiikkatuotteiden alku ja juuri on oma luomupuutarha Ranskan Auriacissa. Korkealaatuiset luomutuotteet valmistetaan puutarhan antimista heti sadonkorjuun jälkeen, jolloin kasvin ravinteet ovat parhaimmillaan ja tuotteisiin saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus. Tuotteissa käytetään ainoastaan iholle hyväksi todettuja, puhtaita, turvallisia luomuraaka-aineita. Tuotteiden luomupitoisuus on erittäin korkea, aina vähintään 95%.

 • Unelmoi Puutarhassa -luonnonmukainen kasvohoito

  Sulje


  Unelmoi Puutarhassa -hoito on täydellisen kokonaisvaltainen kasvohoito. Tämä hoito poistaa kuivuuden ja karheuden iholta, kosteuttaa ja ravitsee tehoseerumeiden ansiosta. Hoidon yhteydessä kuoritaan ja hierotaan myös kädet. Loistava lahjaidea! Palvelu saatavilla Kokkolan hoitolassa.

  Hinta: 99 €

  Kesto: 75 min

  Varaa Kokkola

Muut kasvohoidot

Muut kasvohoidot

 • Fresh Up – hoito + kestovärjäykset

  Sulje


  Hoito sisältää virkistävän kasvohoidon 30min (alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoiteet) ja kestovärjäykset kulmiin (sis. muotoilun) ja ripsiin.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 60 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Feel Good -kasvojen rentoutushetki

  Avaa


  Hierontapainotteinen hoito kasvoille, pään alueelle ja dekolteelle. Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnat eri osa-alueille ja kasvojen ravitsevan voiteen. Hoitotuotteet valitaan ihosi tarpeen mukaan.

  Hinta: 69 €

  Kesto: 40 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • MCCM kemiallinen happokuorintahoito

  Avaa


  Kemialliset happohoidot mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoidot ovat mitä parhaimpia hoitomuotoja pintakuivalle iholle, rasvaiselle iholle (ongelmallinen akneen taipuvainen iho, ruusufinniin, suurille ihohuokosille), vanhenevalle iholle (kuivuus, auringon aiheuttamat vauriot, couperosaiholle) epätasaiselle iholle (syvät rypyt, aknearvet). Ihotyypistä ja -ongelmasta riippuen valitaan soveltuva happokäsittely. Kemialliset happokuorinnat tehdään erilaisilla ja erivahvuisilla, mutta ehdottomasti turvallisilla hapoilla.

  Hinta: 115 €

  Kesto: 60 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Mikroneulaushoito

  Avaa


  Mikroneulauksessa ihon dermikseen tehdään tuhansia mikroskooppisia neulakanavia, joihin hoidossa imeytetään erittäin hoitavia seerumeita. Neulakanavat stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjautumaan itsestään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Tämä tehohoito sopii sinulle, jos haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä, arpia, maksaläiskiä, muuta ihon epätasaisuutta, couperosaa, auringon vaurioita.

  Hinta: 149 €

  Kesto: 75 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Skin Aqua Diamond -kasvohoito

  Avaa


  Skin Aqua Diamond -kasvohoitolaite tarjoaa kokonaisvaltaisen ihonpuhdistuksen ja syväkosteutuksen. Hoito on erittäin tehokas, ja sopii useiden iho-ongelmien hoitoon mm. juonteisiin, kiinteyttämiseen, pigmenttimuutoksiin, arpien hoitoon, rasvaisuuteen ja ihon kuivuuteen. Hoito puhdistaa tehokkaasti ihohuokoset ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Hoitotulokset nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen! Todellinen tehohoito kasvoille! Varattavissa Tampereen hoitolaan.

  Hinta: 139 €

  Kesto: 90 min

  Varaa Tampere

MUISTA YSTÄVÄÄSI

LAHJAKORTILLA


Anna lahjaksi elämyksiä ja ihanaa hemmottelua! Hetki omaa aikaa on varmasti toivottu lahja.

LAHJAKORTTI KOKKOLA LAHJAKORTTI TAMPERE

HYVINVOINTIKESKUS KOKKOLASSA JA TAMPEREELLA

OTA YHTEYTTÄ!


Palvelemme Sinua ammattitaidolla ihan Kokkolan keskustassa, Pitkänsillankadulla. Tampereen toimipisteen löydät Kauppakadulta, sekin ihan kaupungin sydämessä. Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi!

Katso yhteystiedot