Hieronnat


Rentoudu vartalohoidoilla


Varaa aika

Hieronnat

Vartalohoidoistamme löydät kokonaisvaltaisen rentouttavat hierontahoidot kuin myös vartalon ihoa pehmittävät, kosteuttavat ja kiinteyttävät kuorintapohjaiset vartalohoidot.

Lämpöpohjaiset hoitomme kuumakivi- ja yrttinyyttihieronta soveltuvat lämmöstä nauttiville. Aromahieronta on erinomainen vaihtoehto aineenvaihduntaa lisäävänä, aromaöljyjen vaikutukseen pohjautuvana rentouttavana hierontana.

Vyöhyketerapia on puolestaan koko kehon heijastepisteisiin kohdistuva hoitomuoto. Vyöhyketerapialla hoidetaan kehon erilaisia häiriö- ja jännitystiloja ja tällä hoitomuodolla aktivoidaan kehoa parantamaan itse itseään. Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille ja on erinomainen hoitomuoto myös lapsille ja mm. koliikkivaivoista, itkuisuudesta tai refluksivaivoista kärsiville vauvoille.

Palveluhinnasto

 • Kuumakivihieronta

  Sulje


  Lämpimillä kivillä tehtävä kokonaisvaltainen hieronta, joka ihastuttaa lämmöllään ja ja vilkastuttaa verenkiertoa. 60 min 75€, 40 min 55€

  Hinta: 75 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Yrttinyyttihieronta

  Avaa


  Tämä on ihastuttava, erilainen ja tehokas hierontahoito koko vartalolle, joka rentouttaa kehon ja mielen, kuorien myös vartalon ihoa samalla tehokkaasti. Yrttinyyttihoito on nykyaikainen versio yrttien käytöstä, pohjautuen ayurvedaan. Yrttien vaikutus kestää kehossa jopa 5-7 päivää ja hoidossa käytettävät yrtit ovat 100% luonnontuotteita.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Aromahieronta

  Avaa


  Hinta: 38 €

  Kesto: 30 min

  Varaa aika
 • Aromahieronta koko vartalolle

  Avaa


  Hinta: 65 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Mango Mix -vartalohoito

  Avaa


  Tämä hoito herättää vartalosi ihon ja tekee siitä silkinpehmeän! Hoito sisältää kuivaharjauksen, kuorinnan ja kosteuttavan+kiinteyttävän voiteen koko vartalolle.

  Hinta: 65 €

  Kesto: 45 min

  Varaa aika
 • Suklainen vartalohoito

  Avaa


  Suklaavartalohoidossa vartalosi kuoritaan suklaakuorinnalla jonka jälkeen iho kosteutetaan hieromalla suklaisella öljyllä. Todella hemmotteluhoito vartalolle!

  Hinta: 85 €

  Kesto: 75 min

  Varaa aika
 • Vyöhyketerapia 60 min

  Avaa


  Vyöhyketerapiassa hoidetaan koko kehon vyöhyke- eli heijastepisteitä painelemalla, hieromalla ja stimuloimalla mm. kasvojen ja pään alueelta, korvista, jalkateristä ja sääristä. Vyöhyketerapialla voidaan ylläpitää terveyttä ja hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja jännitystiloja, stressiä, kipu- ja särkytiloja, tuki- ja liikuntaelinoireita sekä vaihdevuosioireita. Vyöhyketerapialla aktivoidaan kehoa parantamaan itse itseään ja se myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja saa kuona-aineet liikkeelle.

  Hinta: 60 €

  Kesto: 60 min

  Varaa aika
 • Vyöhyketerapia 90 min

  Avaa


  Vyöhyketerapialla hoidetaan koko kehon vyöhyke- eli heijastepisteitä painelemalla, hieromalla ja stimuloimalla mm. kasvojen ja pään alueelta, korvista, jalkateristä ja sääristä. Vyöhyketerapialla voidaan ylläpitää terveyttä ja hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja jännitystiloja, stressiä, kipu- ja särkytiloja, tuki- ja liikuntaelinoireita sekä vaihdevuosioireita.

  Hinta: 80 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika
 • Lasten vyöhyketerapia max 45 min

  Avaa


  Vyöhyketerapia on erinomainen hoitomuoto myös lapsille hyvin erilaisiin vaivoihin ja mm. unettomuuteen, levottomuuteen, ylivilkkauteen. Lasten vyöhyketerapia varattavissa vain puhelimitse, p. 040 766 2161.

  Hinta: 45 €

  Kesto: 45 min

  Varaa aika
 • Vauvahieronta max. 30 min

  Avaa


  Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on erinomainen hoitomuoto mm. koliikkivaivoista, itkuisuudesta, refluksivaivoista kärsiville vauvoille. Varaukset vauvahierontaan vain puhelimitse, p. 040 766 2161.

  Hinta: 30 €

  Kesto: 30 min

  Varaa aika