Hieronnat


Rentoudu vartalohoidoilla


Hieronnat

Vartalohoidoistamme löydät kokonaisvaltaisen rentouttavat hierontahoidot kuin myös vartalon ihoa pehmittävät ja kosteuttavat kuorintapohjaiset vartalohoidot.

Lämpöpohjaiset hoitomme kuumakivi- ja yrttinyyttihieronta soveltuvat lämmöstä nauttiville. Aromahieronta on erinomainen vaihtoehto aineenvaihduntaa lisäävänä, aromaöljyjen vaikutukseen pohjautuvana rentouttavana hierontana.

Palveluhinnasto

 • Kuumakivihieronta

  Sulje


  Lämpimillä kivillä tehtävä kokonaisvaltainen hieronta, joka ihastuttaa lämmöllään ja ja vilkastuttaa verenkiertoa. 60 min 75€, 40 min 59€

  Hinta: 75 €

  Kesto: 60 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Kuumakivihieronta 40 min

  Avaa


  Suosittu kuumakivihieronta, kesto 40 min. Palvelu saatavilla Kokkolan hoitolassa.

  Hinta: 59 €

  Kesto: 40 min

  Varaa Kokkola
 • Yrttinyyttihieronta

  Avaa


  Tämä on ihastuttava, erilainen ja tehokas hierontahoito koko vartalolle, joka rentouttaa kehon ja mielen, kuorien myös vartalon ihoa samalla tehokkaasti. Yrttinyyttihoito on nykyaikainen versio yrttien käytöstä, pohjautuen ayurvedaan. Yrttien vaikutus kestää kehossa jopa 5-7 päivää ja hoidossa käytettävät yrtit ovat 100% luonnontuotteita. Varattavissa Tampereen hoitolaan.

  Hinta: 85 €

  Kesto: 55 min

  Varaa Tampere
 • Aromahieronta

  Avaa


  Hinta: 38 €

  Kesto: 30 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Aromahieronta koko vartalolle

  Avaa


  Hinta: 65 €

  Kesto: 55 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Relax -vartalohoito

  Avaa


  Tämä hoito hellii vartalosi ihoa ja tekee siitä silkinpehmeän! Rentouttavassa hoidossa vartalon iho kuoritaan kuorintavoiteella ja kosteutetaan (hierovin liikkein) pehmittävällä ja ravitsevalla vartalovoiteella tai -öljyllä.

  Hinta: 79 €

  Kesto: 55 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere