Microblading


Helpotusta arkeesi


Varaa aika

Microblading

Microbladingin avulla saat helpotusta arkeesi! Olemme kouluttautuneet uusimpiin 3D-menetelmiin, joilla voi muotoilla uutta ilmettä kulmiin. Microblading Light -käsittelyssä kulmien muoto suunnitellaan yhdessä kulma-artistin kanssa, ja kulmiin on valittavissa eri sävyjä hyvin luonnollisen vaaleista erittäin tummiin. Microblading Light -käsittelyssä jokainen karva "piirretään" erikseen, ja juuri tämä takaa luontevan lopputuloksen. Kulmakäsittelyn hinta on 265€, joka pitää sisällään jo seuraavan vahvistuskerran. Ensimmäisen käynnin jälkeen kulmat täytyy siis vahvistaa n. kuukauden kuluttua, jonka jälkeen voidaan puhua valmiista kulmista. Voit varata ajan 1. käsittelykertaan suoraan nettiajanvarauksestamme tai soittamalla meille.

MITÄ SINUN TULEE HUOMIOIDA ENNEN MICROBLADING-KÄSITTELYÄ:
1) Valmistaudu pieneen punoitukseen. On erittäin harvinaista, että erittäin kovaa punoitusta esiintyy kulmissasi microbladingin jälkeen. Tämä kuitenkin kannattaa ottaa huomioon ja pitää mielessä, kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen.
2) Suosittelemme, ettet laittaisi kulmiisi yhtään meikkiä saapuessasi käsittelyyn.
3) Vältä kipulääkkeiden (mm. aspiriini, ibuprofeiini) ja alkoholin käyttöä 48h ennen toimenpidettä. Vältä myös muita mahdollisia lääkkeitä joilla on voimakas vaikutus kehoosi.
4) Vältä AHA- ja anti-age -ihonhoitotuotteiden käyttöä kulma-alueelle viikkoa ennen toimenpidettä.
5) Vältä verenluovutusta päivää ennen ja jälkeen toimenpiteen.
6) Parhaan tuloksen saavuttamiseksi älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoa ennen toimenpidettä.
7) Ole avoin allergioistasi yms. asioista, joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä.

MITÄ SINUN TULEE HUOMIOIDA KÄSITTELYN JÄLKEEN:
1) Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: ihon pintakerroksen parantuminen, kuolleen ihon kuoriutuminen ja pigmentin väheneminen. Tämä prosessi on erittäin yksilöllistä ja tulee tapahtumaan n. 2-4 viikon aikana.
2) Käsittele kulmiasi hellästi ja mikäli haluat pestä kulmiasi, painele vain varovasti puhtaalla haalealla vedellä.
3) Ihoa rauhoittaaksesi voit painella/hieroa kulmia kevyesti esim. kehäkukka-, manteli-, jojoba-, kookosöljyllä.
4) Vältä n. viikon ajan intensiivistä hikoilua, saunomista, uintia, kylpemistä, solariumia, auringossa oleskelua. Vältä myös minkäänlaista kulmameikkiä ja voiteita kulmien alueella vähintään viikon ajan.
5) Ensimmäisen käsittelykerran jälkeen tulos ei ole lopullinen. Väri tulee hieman haalistumaan parin ensimmäisen viikon aikana ja linjat saattavat näyttää hieman epätasaisilta, mutta se on täysin normaalia, sillä prosessi on kesken. Todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta värin uudelleenlaiton jälkeen n. kuukauden kuluttua.
6) Älä epäröi ottaa yhteyttä Microblading -ammattilaiseemme mikäli mieltäsi vaivaa jokin asia kulmiesi suhteen. Hän auttaa sinua mielellään jotta pystyt parhaan kykysi mukaan huolehtimaan kauniista kulmistasi.

Palveluhinnasto

 • KULMIEN MICROBLADING

  Sulje


  Microblading on pysyvämpää kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading-toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen. Pigmenteissä, joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa, ei ole raskasmetalleja ja niitä ei ole testattu eläimillä, eivätkä ne ole haitallisia iholle. Microblading-tekniikassa on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä laittokerrasta, suositellaan ns. täyttökertaa, jolloin väriä lisätään mahdollisesti puuttuviin kohtiin. Käsittelyn hinta sisältää aina täyttökerran. Mikäli haluat ylläpitää saavutettua kaunista lopputulosta, voit käydä lisäkäynnillä 3-12 kk kuluttua 1. laittokerrasta, katso erilliset hintamme näistä lisäkäynneistä.

  Hinta: 265 €

  Kesto: 120 min

  Varaa aika
 • Microblading - täyttö

  Avaa


  Tämä on microblading -kulmiesi 2. käyntikerta. Tämä kerta sisältyy jo 1. kerralla maksettuun hintaan. Tällä käynnillä kulmiesi muotoa ja väriä vahvistetaan.

  Hinta: 0 €

  Kesto: 120 min

  Varaa aika
 • Microblading - lisävahvistus alle 3kk

  Avaa


  Tämä 3. käsittelykerta on tarkoitettu kun haluat vahvistaa kulmasi vielä kertaalleen, kahden käynnin jälkeen. Tässä käsittelyssä 1. käynnistäsi on saanut kulua aikaa max 3 kk.

  Hinta: 75 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika
 • Microblading - ylläpitovahvistus 4-8 kk

  Avaa


  Tämä on Microblading -kulmiesi 3. käyntikerta. Kulmiesi 1. käyntikerrasta saa olla aikaa kulunut 4-8 kk. Tämä käynti on tarkoitettu Sinulle, kun haluat ylläpitää kulmasi huolitellun näköisinä.

  Hinta: 99 €

  Kesto: 120 min

  Varaa aika
 • Microblading - ylläpitovahvistus yli 9-12 kk

  Avaa


  Tämä on tarkoitettu Sinulle, kun haluat vahvistaa kulmiesi muotoa ja väriä kun aikaa 1. käynnistä on kulunut 9-12 kk. Mikäli aikaa on kulunut 12 kk tai enemmän, veloitamme kulmista täyden hinnan.

  Hinta: 195 €

  Kesto: 120 min

  Varaa aika