Hoitopaketit


Kokeile ja rentoudu


Varaa aika

Hoitopaketit

Erilaisilla hoitokokonaisuuksilla takaat itsellesi tai läheisellesi ihanan rentoutushetken! Tarjoamme laajan valikoiman hoitoja, jotka paitsi hemmottelevat ja hoitavat kehoa, rentouttavat ja poistavat stressiä. Tule kokeilemaan ja rentoutumaan uusittujen hoitopakettiemme pariin!

Palveluhinnasto

 • Suklainen hemmotteluhetki

  Sulje


  Tässä hoidossa rentoudut ihanassa suklaavartalohieronnassa ja täydellisessä suklaakasvohoidossa.

  Hinta: 135 €

  Kesto: 105 min

  Varaa aika
 • Kasvojen ja käsien hemmotteluhetki

  Avaa


  Kasvoille tehdään ihana Beauty Garden -kasvohoito ja käsiä hemmotellaan käsikuorinnalla ja -hieronnalla.

  Hinta: 125 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika
 • Käsien ja jalkojen hoitohetki

  Avaa


  Tässä hoidossa kädet pehmenevät ja jalat, jalkapohjat ja kynnet saavat ihanan hoidon lakkauksia myöten.

  Hinta: 115 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika
 • Spa Moment

  Avaa


  Mahtava hemmotteluhoito kasvoille, selälle ja jaloille. Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkojen ja selän kuorinnan ja kevyen hieronnan sekä hemmottelevan, rentouttavan kasvohoidon. Tämä kokonaisuus on täydellistä rentoutumista!

  Hinta: 120 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika
 • Mango

  Avaa


  Tässä hoidossa yhdistyvät kasvojesi iholle sopivin B. Cassieren erikoiskasvohoito sekä täydellinen jalkahoito.

  Hinta: 140 €

  Kesto: 105 min

  Varaa aika
 • Kuningatar

  Avaa


  Puhdistavalla ja kirkastavalla HydraClean -kasvohoidolla saat ihosi hehkuvan heleäksi. Hoito sisältää myös kevyen kasvohieronnan ja naamion. Lisäksi pehmittävät käsi- ja jalkahoidot takaavat uudistuneen olon!

  Hinta: 195 €

  Kesto: 150 min

  Varaa aika
 • Deluxe

  Avaa


  Täydelliset käsi- ja jalkahoidot sisältävä hoitokokonaisuus lisättynä tehokkaalla Hydradermie Youth -kasvohoidolla on todellista luxusta! Hydradermie Youth -kasvohoito uudistaa näkyvästi ihoa syväpuhdistamalla ja aktivoimalla solutoimintaa, sisältäen myös syväkosteuttavan hieronnan kasvoille. Ei suositella raskaana oleville.

  Hinta: 225 €

  Kesto: 180 min

  Varaa aika
 • Joka naisen kauneushetki

  Avaa


  Jokainen nainen on ansainnut kauneushetkensä! Tämä setti pitää sisällään virkistävän kasvohoidon, kulmien värjäyksen ja siistimisen sekä kevyen ehostuksen.

  Hinta: 110 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika
 • Odottavan äidin hemmotteluhetki

  Avaa


  Tässä hoidossa tuleva äiti saa virkistystä kasvoille kevyen kasvohoidon muodossa, sekä helpotusta raskaisiin jalkoihin jalkahoidon ansiosta.

  Hinta: 120 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika
 • Hunajainen rentoutushetki

  Avaa


  Tämä hunajainen hetki on rentoutumista parhaimmillaan. Kasvosi saavat ihanan hunajaisen kasvohoidon ja lisäksi käsille ja jaloille tehdään hunajaiset kuorinnat ja hieronnat. Ihanan rentouttava sekä kasvoja kirkastava hoito!

  Hinta: 125 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika
 • Lumoudu Puutarhasta

  Avaa


  Lumoudu Puutarhasta -hoito on täydellisen kokonaisvaltaista hemmottelua. Hoito toteutetaan päästä varpaisiin Beauty Gardenin ihastuttavilla luomutuotteilla ja se mahdollistaa totaalisen irtioton arjesta. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja yrttihaudukejuomalla. Tämän jälkeen vartalolle tehdään ihoa pehmittävä kuorinta ja rentouttava hieronta villiporkkanaöljyllä. Hoidon jälkimmäinen vaihe koostuu kasvojen ihoa pehmittävästä kasvohoidosta hierontoineen ja naamioineen. Tällä hoidolla uudistetaan ja kosteutetaan koko kehon iho.

  Hinta: 135 €

  Kesto: 120 min

  Varaa aika
 • Levähdä Puutarhassa

  Avaa


  Levähdä Puutarhassa -hoito sopii jokaiselle levähdyshetkeä kaipaavalle. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja yrttihaudukejuomalla, jonka jälkeen iho kuoritaan huolellisesti, kosteutetaan ja pehmitetään. Hoidon rentouttava kokovartalohieronta palauttaa rasituksesta väsynyttä kehoa. Hoito on ihanteellinen valmistamaan vartalon ihoa esim. kesään. Levähdä Puutarhassa -hoito on erinomainen myös syksyn ja talven kuivattamalle koko vartalon iholle. Hoito toteutetaan ravitsevilla Beauty Gardenin luomutuotteilla.

  Hinta: 99 €

  Kesto: 90 min

  Varaa aika