Hoitopaketit


Kokeile ja rentoudu


Hoitopaketit

Erilaisilla hoitokokonaisuuksilla takaat itsellesi tai läheisellesi ihanan rentoutushetken! Tarjoamme laajan valikoiman hoitoja, jotka paitsi hemmottelevat ja hoitavat kehoa, rentouttavat ja poistavat stressiä. Tule kokeilemaan ja rentoutumaan uusittujen hoitopakettiemme pariin!

Palveluhinnasto

 • Rentoutushetki kasvoille ja käsille

  Sulje


  Tässä rentoutushetkessä kasvoille tehdään rentouttava kasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion. Kädet ja kynnet kaunistetaan kuorinnalla, hieronnalla, kynsien viilauksella ja lakkauksella.

  Hinta: 125 €

  Kesto: 90 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Odottavan äidin hemmotteluhetki

  Avaa


  Tässä hoidossa tuleva äiti saa virkistystä kasvoille Express-kasvohoidon muodossa (30 min), sekä helpotusta raskaisiin jalkoihin täydellisen jalkahoidon ansiosta. Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, jalkapohjien ja kynsien hoidon (sis. lakkauksen) sekä jalkoja pehmittävän hieronnan.

  Hinta: 125 €

  Kesto: 90 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Balance -hoitohetki

  Avaa


  Mahtava hemmotteluhoito kasvoille, selälle ja jaloille. Hoito sisältää rentouttavan kasvohoidon sekä kuumakivihieronnan jaloille ja selän alueelle. Tämä hoitokokonaisuus on täydellistä rentoutumista!

  Hinta: 120 €

  Kesto: 90 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Mango -hoitokokonaisuus

  Avaa


  Tässä hoidossa yhdistyvät ihollesi parhaiten sopiva kasvohoito sekä täydellinen jalkahoito. Erikoiskasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, iholle sopivan erikoisseerumin, hieronnan ja naamion. Jalkahoidossa jalat kylvetetään, kynnet lakataan ja jalkapohjat hoidetaan ja lopuksi pehmitetään hieronnan avulla.

  Hinta: 149 €

  Kesto: 105 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Deluxe -täydellinen hoitokokonaisuus

  Avaa


  Täydellisen käsi-, jalka- ja kasvohoidon sisältävä hoitokokonaisuus. Kasvoille tehdään ihana erikoiskasvohoito ihosi tarpeiden mukaan, ja kädet ja jalat saavat kokonaisvaltaiset ja pehmittävät hoidot. Tämä hoitokokonaisuus on todellista luxusta!

  Hinta: 229 €

  Kesto: 180 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Lumoudu Puutarhasta -hoitokokonaisuus

  Avaa


  Lumoudu Puutarhasta -hoito on täydellisen kokonaisvaltaista hemmottelua. Hoito toteutetaan päästä varpaisiin Beauty Gardenin ihastuttavilla luomutuotteilla ja se mahdollistaa totaalisen irtioton arjesta. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja lämpimällä juomalla. Tämän jälkeen vartalolle tehdään ihoa pehmittävä kuorinta ja rentouttava hieronta villiporkkanaöljyllä. Hoidon jälkimmäinen vaihe koostuu kasvojen ihoa pehmittävästä kasvohoidosta hierontoineen ja naamioineen. Tällä hoidolla uudistetaan ja kosteutetaan koko kehon iho.

  Hinta: 145 €

  Kesto: 120 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere
 • Levähdä Puutarhassa -hoitokokonaisuus

  Avaa


  Levähdä Puutarhassa -hoito sopii jokaiselle levähdyshetkeä kaipaavalle. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja lämpimällä juomalla, jonka jälkeen iho kuoritaan huolellisesti, kosteutetaan ja pehmitetään. Hoidon rentouttava kokovartalohieronta palauttaa rasituksesta väsynyttä kehoa. Hoito on ihanteellinen valmistamaan vartalon ihoa esim. kesään. Levähdä Puutarhassa -hoito on erinomainen myös syksyn ja talven kuivattamalle koko vartalon iholle. Hoito toteutetaan ravitsevilla Beauty Gardenin luomutuotteilla.

  Hinta: 110 €

  Kesto: 90 min

  Varaa KokkolaVaraa Tampere