Spray-rusketus


Juhlaan, lomalle tai virkistykseksi


Spray-rusketus

Spray-rusketuksen avulla saat upean, normaalin rusketuksen vaikka juhlatilaisuuteen tai lomalle lähtiessä tai ihan vain mielenvirkistykseksi! Spray-rusketuksessa hienojakoinen rusketusaine sumutetaan iholle. Aine kuivuu iholle muutamassa minuutissa, mikä ehkäisee valumajälkien muodostumisen. Rusketusaine on turvallista sokerikasveista jalostettua luonnonsokeriuutetta (DHA ja Erythrolouse). Tämä reagoidessaan ihon aminohappojen kanssa värjää ihon pintakerroksen. Yleensä viimeistään viikon kuluessa rusketusaine on "kulunut" ihosta pois.

Huomioi ennen rusketusta


Tule rusketukseen 1-2 päivää ennen tärkeää päivää. Iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Rusketusaamuna voit myös vielä kuoria ihon, mutta saman päivänä voiteita ei enää kannata iholle laittaa. Vahausta ja sokerointia kannattaa välttää juuri rusketusta edeltävinä päivinä. Pukeudu mahdollisimman löysiin vaatteisiin tullessasi rusketukseen.

... ja rusketuksen jälkeen


Rusketuksen jälkeen sinun tulee välttää joutumasta kosketuksiin veden kanssa, esim. käsien pesua tulee välttää parin ensimmäisen tunnin aikana. Vältä myös hikoilua. Vahausta tai sokerointia on ehdottomasti vältettävä seuraavien päivien aikana. Rusketusväristä saat välittömästi hennon sävyn ihoosi, mutta valmis se on n. 6 tunnin kuluttua. Mikäli haluat maksimoida rusketuksen, suosittelemme suihkuunmenoa vasta seuraavana aamuna. Rusketusvärillä mitä käytämme, et voi saada "yliruskeaa" vaikutelmaa.

Palveluhinnasto

 • Suihkurusketus (koko vartalo)

  Sulje


  Suihkurusketuksella saat varmasti lämpiman ja kauniin sävyn ihoosi. Iho on hyvä kuoria kuorintatuotteella edellisenä päivänä ennen rusketukseen tuloa. Kuorinta ei ole edellytys rusketukseen tulemiselle; rusketus näyttää hyvältä myös ilman tätä toimenpidettä, mutta kuorinnalla varmistetaan tasaisempi ja pitkäkestoisempi lopputulos.

  Hinta: 35 €

  Kesto: 20 min

  Varaa Kokkola
 • Suihkurusketus kuorinnalla

  Avaa


  Vartalosi iho pehmitetään kuorinnalla, jolloin kuiva ihosolukko hioutuu pois ja rusketuksesta tulee pysyvämpi ja tasaisempi.

  Hinta: 65 €

  Kesto: 45 min

  Varaa Kokkola