x

Tuotteet

GuinotAvaa

Guinot loi ensimmäisenä maailmassa ihonhoitotuotelinjan, jonka punainen lanka on 56 aktiivista biologista aineosaa sisältävä aineyhdiste. Tämä aktiivien aineosien yhdistelmä on ihosolujen toiminnan ja uudistumisen kannalta elintärkeä. Sairaaloissa näitä aineosia käytetään vakavien palovammojen hoitoon. Guinot laboratorioiden tutkijat ovat työssään hyödyntäneet aina alan uusinta teknologiaa, jotta sinun ihosi säilyttäisi pidempään nuorekkuutensa.
ArtdecoAvaa

Artdeco on ollut jo vuosia Saksan menestyksekkäin meikkisarja, jonka menestyksen salaisuutena on yksilöllisyys ja ainutlaatuinen muunneltavuus. Voit yhdistellä värejä mielesi mukaan ja rakentaa täyttöpakkauksien avulla juuri sellaisen meikkipaletin kuin haluat! Aina ajankohtaiset trendi- ja erikoistuotteet sekä kahdesti vuodessa esiteltävät uudet lumoavat värisävyt täydentävät kokoelman. Edellisten lisäksi löydät Artdecolta myös upeat värilakat ja tehokkaat käsien- ja kynsienhoitotuotteet.Carolina HerreraAvaa

Carolina Herrera on New Yorkissa vaikuttava muotisuunnittelija, joka suunnittelee vaatekokoelmiensa lisäksi silmä- ja aurinkolasimallistoja, asusteita ja tuoksuja. Herreran tyyli on klassinen ja elegantti, mutta silti moderni ja nuorekas. Tuoksuja löytyy niin naisille kuin miehillekin. Uusimmat tuoksut CH ja CH Men lanseerattiin markkinoille syyskuussa -09. Tervetuloa tutustumaan!


LCNAvaa

Luxus Lashes -ripsipidennykset, LCN -käsi- ja jalkahoitotuotteet


Boho Green Make-Up - Ekologinen, Eettinen & Edullinen LuonnonkosmetiikkasarjaAvaa

Boho Green Make-Up on värien iloittelua - ekologista ja eettistä ajattelua - ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Tuotevalikoima koostuu laadukkaista kosmetiikkatuotteista: meikki, kynsilakat, tuoksut sekä meikkisiveltimet. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteet sisältävät paljon luomuraaka-aineita.

Boho meikkituotteet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Tuotteiden laaja värivalikoima, kestävyys ja korkea pigmenttisyys mahdollistavat myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Boho Green Make-Up -sarjasta löydät myös lkosrkealaatuiset meikkisiveltimet, jotka ovat kauniin ja kestävän meikin edellytys.

Varaa aika

Kauneushoitoon tai hiuspalveluun

Soita ja varaa aika Varaa aika netissä

Muista ystävääsi

Lahjakortilla

Tilaa lahjakortti