x

Muut palvelut

Saat meiltä kasvo-, vartalo-, käsi- ja jalkahoitojen lisäksi paljon muita erilaisia hoitoja ripsipidennyksistä sokerointiin. Teemme myös meikkauksia, kestolakkauksia, värianalyysejä ja paljon muuta. Tutustu muihin hoitoihin ja palveluihimme alta.

MeikkauksetAvaa

Meikillä saat silmäsi säihkymään ja ihosi hehkumaan! Meikillä voi korostaa kasvojen parhaita puolia ja myös häivyttää epäkohtia. Perusmeikki on usein hillitympi ja yksinkertaisempi, mutta juhlameikissä saa olla syvyyttä, terävyyttä, tummuuttakin enemmän. Sinä asiakkaana kerrot meille toiveesi! Ammattilaisen apu innostaa oman ilmeen uudistamiseen ja pienillä asioilla saa aikaan paljon!

Aikavaraus meikkiin 0n 60min. Käytössämme on saksalainen ammattikosmetiikkasarja ARTDECO sekä ekologinen Boho Green Make Up.

Huomioithan, että voimme tarjota myös parturi-kampaajan palvelut, joten kampaus+meikkipalvelut ovat käytettävissänne!

Juhlameikki

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 55 €


Party-paketti

Juhlapaketti joka sisältää pikakampauksen/kiharruksen sekä lyhyemmän menomeikin.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 89 €


Häämeikki

Sis. koemeikin 45min ja tarvittaessa sulhasen ehostuksen hääpäivänä

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 90 €


Meikkiopastus

Meikkiopastuksen avulla opit korostamaan kauneimpia piirteitäsi ja löydämme sinulle parhaiten soveltuvat meikkituotteet ja meikkisävyt. Meikkiopastuksen jälkeen saat varmuutta meikintekoon, niin juhlaan kuin arkimeikkiinkin, ja näytät entistä upeammalta!

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 85 €
KestolakkausAvaa

Kestolakkaus on ihana kevyempi vaihtoehto kynsille! Kestolakkauksessa omat kynnet lakataan ohuehkolla geelillä, jolloin lopputulos on lakkamainen. Värivaihtoehtoja on paljon; läpikuultavasta kirkuvaan oranssiin, punaiseen jne. Kestolakkauksen pysyvyys on n. 2-5 viikkoa. Lakkauksen päällä voi normaaliin tapaan näin halutessaan käyttää ja poistaa tavallista kynsilakkaa. Kestolakkaus on loistava tapa saada erittäin sileä kynnen pinta ja muutenkin kauniit ja siistit kynnet!

Kestolakkaus ranskalaisella manikyyrilla

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 50 €


Kestolakkaus värilakalla

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 45 €


Kestolakkauksen poisto + uusi lakkaus

Hoidon kesto: 1 h 15 min

Hoidon hinta: 65 €


Kestolakkaus (väri/ranskalainen) käsihoidolla

Hoidon kesto: 1 h 15 min

Hoidon hinta: 75 €


Varpaan kynsien kestolakkaus

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 65 €


Varpaan kynsien kestolakkaus + jalkahoito

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 99 €
VärianalyysitAvaa

Värianalyysi

Löydä itsesi uudestaan ja päivitä värimaailmasi analyysin avulla. Tämä kokonaisvaltainen, henkilökohtainen analyysi auttaa sinua vaate- ja meikkivärivalinnoissa huomattavasti helpommin eteenpäin, niin arjessa kuin juhlassakin! Saat mukaasi väripassin, joka sisältää meikki-, vaate- ja koruvärisuositukset. Värikylläisen tuokion lopuksi loihdimme kasvoillesi kevyen ehostuksen, tietenkin niillä parhaimmilla sävyilläsi!

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 137 €
SokeroinnitAvaa

Sokerointi on tämän päivän juttu! Sokerilla poistettaessa ihokarvoja, ne lähtevät juurineen myötäkarvaan, mikä takaa huomattavasti pitempään sileänä säilyvän ihon.

Sääret

Hoidon kesto: 30 min

Hoidon hinta: 40 €


Sääret + reidet

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 65 €


Sääret + reidet + bikinirajat

Hoidon kesto: 1 h 15 min

Hoidon hinta: 80 €


Sääret + bikinirajat

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 65 €


Sääret + bikinirajat + kainalot

Hoidon kesto: 1 h 15 min

Hoidon hinta: 80 €


Sääret + kainalot

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 60 €


Sääret + brasilialainen

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 90-110 €


Reidet + bikinirajat

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 70 €


Reidet + brasilialainen

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 90-110 €


Bikinirajat

Hoidon kesto: 20 min

Hoidon hinta: 35 €


Bikinirajat + kainalot

Hoidon kesto: 30 min

Hoidon hinta: 55 €


Brasilialainen

Vain naisille.

Hoidon kesto: 30 min

Hoidon hinta: 55-70 €


Kainalot

Hoidon kesto: 20 min

Hoidon hinta: 30 €


Kainalot + käsivarret

Hoidon kesto: 50 min

Hoidon hinta: 55 €


Käsivarret

Hoidon kesto: 30 min

Hoidon hinta: 35 €


Kasvojen alueelta

Hoidon kesto: 15 min

Hoidon hinta: 15-25 €


Selän alue (miehille)

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 40-60 €
Spray-rusketusAvaa

Spray-rusketuksen avulla saat upean, normaalin rusketuksen vaikka juhlatilaisuuteen tai lomalle lähtiessä tai ihan vain mielenvirkistykseksi! Spray-rusketuksessa hienojakoinen rusketusaine sumutetaan iholle. Aine kuivuu iholle muutamassa minuutissa, mikä ehkäisee valumajälkien muodostumisen. Rusketusaine on turvallista sokerikasveista jalostettua luonnonsokeriuutetta (DHA ja Erythrolouse). Tämä reagoidessaan ihon aminohappojen kanssa värjää ihon pintakerroksen. Yleensä viimeistään viikon kuluessa rusketusaine on "kulunut" ihosta pois.

Huomioi ennen rusketusta


Tule rusketukseen 1-2 päivää ennen tärkeää päivää. Iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa viimeistään edellisenä päivänä. Rusketusaamuna voit myös vielä kuoria ihon, mutta saman päivänä voiteita ei enää kannata iholle laittaa. Vahausta ja sokerointia kannattaa välttää juuri rusketusta edeltävinä päivinä. Pukeudu mahdollisimman löysiin vaatteisiin tullessasi rusketukseen.

... ja rusketuksen jälkeen


Rusketuksen jälkeen sinun tulee välttää joutumasta kosketuksiin veden kanssa, esim. käsien pesua tulee välttää parin ensimmäisen tunnin aikana. Vältä myös hikoilua. Vahausta tai sokerointia on ehdottomasti vältettävä seuraavien päivien aikana. Rusketusväristä saat välittömästi hennon sävyn ihoosi, mutta valmis se on n. 6 tunnin kuluttua. Mikäli haluat maksimoida rusketuksen, suosittelemme suihkuunmenoa vasta seuraavana aamuna. Rusketusvärillä mitä käytämme, et voi saada "yliruskeaa" vaikutelmaa.

Suihkurusketus (koko vartalo)

Suihkurusketuksella saat varmasti lämpiman ja kauniin sävyn ihoosi. Iho on hyvä kuoria kuorintatuotteella edellisenä päivänä ennen rusketukseen tuloa. Kuorinta ei ole edellytys rusketukseen tulemiselle; rusketus näyttää hyvältä myös ilman tätä toimenpidettä, mutta kuorinnalla varmistetaan tasaisempi ja pitkäkestoisempi lopputulos.

Hoidon kesto: 15 min

Hoidon hinta: 35 €


Suihkurusketus kuorinnalla

Vartalosi iho pehmitetään kuorinnalla, jolloin kuiva ihosolukko hioutuu pois ja rusketuksesta tulee pysyvämpi ja tasaisempi.

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 65 €
Varaa aika

Kauneushoitoon tai hiuspalveluun

Soita ja varaa aika Varaa aika netissä

Muista ystävääsi

Lahjakortilla

Osta lahjakortti