x

Kasvohoidot

Meillä olet kosmetologin asiantuntevissa käsissä. Tarjoamme Sinulle ammattimaisen otteen GUINOT -erikoiskasvohoitojen ja -tuotteiden parissa. GUINOT varmistaa erikoisosaamisensa myös upeissa silmänympäryshoidoissa. Ihastuttavat kasvipohjaiset Bernard Cassiere -kasvohoidot ja tuotteet ovat erittäin miellyttäviä, hemmottelevia sekä hyvin ammattimaisia. Tähän sarjaan ihastut! Täysin ekologisen ja luonnonmukaisen vaihtoehdon tarjoaa puolestaan BEAUTY GARDEN. Beauty Gardenilla tuotteiden luonnonmukaisuus on erittäin korkealaatuista ja esim. tuotteissa olevat tuoksut ovat erittäin mietoja tai täysin hajusteettomia.

Guinot-kasvohoidot ja silmänympäryshoidotAvaa

GUINOT-kasvohoidoissa ihosi lepää ja se saa uutta elinvoimaa. GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tämä modernin ihonhoitoteknologian edelläkävijä vastaa ajan haasteisiin upeissa erikoiskasvohoidoissa kuin myös Sinulle yksilöllisesti suositelluissa hoitotuotteissa.


Hydradermie Youth

Hoidon salaisuuksina on 1) dynaaminen ionisaatio jossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutumista syvälle ihoon lisäten solujen liikehdintää, 2) lämpöenergia, jossa hyödynnetään lämpö- ja happienergiaa jotka herättävät nukkuvat solut ja palauttavat ihon heleyden, 3) rentouttava hieronta, jossa täydennetään laitteen ominaisuuksia rentouttaen kasvoja ja parantaen mikroverenkiertoa. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana 270€. Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 109 €


Hydradermie Lift

Hydradermie Lift- hoidossa iho uudistuu, kiinteytyy ja napakoituu! Hoito koostuu 1) lymfanavauksesta jossa elektrodeja kuljetetaan kasvoilla lieventäen jännitystä, lisäten mikroverenkiertoa ja uudistaen kasvonpiirteitä 2) lihasstimulaatiossa vahvistetaan kasvojen lihaksia ja kohotetaan kasvonpiirteitä 3) rentouttavassa hieronnassa parannetaan mikroverenkiertoa. Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 109 €


Hydradermie Lift Express

Tässä hoidossa keskitytään nimenomaan kuona-aineiden poistoon ja lihasstimulaatioon. Tätä hoitoa suositellaan sarjahoitona 3-10 krt viikon välein. Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 59 €


Hydradermie Superior

Parasta mitä voit ihollesi antaa! Tässä hoidossa yhdistyvät Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift -hoidot. Tämä on todellinen veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle. Ehdoton luksushoito! Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 159 €


Hydradermie Eye - silmänympärysiholle

Guinot´n ihana, tehokas silmänympärysihonhoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa ihoa silmien ympärillä. Hoito sisältää silmänympärysihon hieronnan, seerumin imeytyksen ja silmänympärysihon ihanan rauhoittavan naamion. Hoito tehdään syvävaikuttavalla Hydradermie -laitteella, ja tästä johtuen hoitoa ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 59 €


HydraClean

HydraClean kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean -lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana 210€.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 79 €


HydraClean -nuorelle iholle (alle 18v)

Nuoren ihon kasvohoito HydraClean -lämpöterapian avulla. Kasvohoito tehdään nuoren ihotyypin mukaisilla tuotteilla, tarvittaessa mekaanisella ihonpuhdistuksella. Tällä kasvohoidolla on syväpuhdistava ja tasapainottava vaikutus.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 65 €


Hydradermie Homme – Miehen ihon Tähtihoito

Guinot’n hoito joka on suunniteltu nimenomaan miesten kasvojen iholle. Tämä koneellinen erikoiskasvohoito parantaa ihon hapensaantia sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Väsymyksen jäljet vähenevät ihostasi, ja ihostasi tulee elävä ja raikas!

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 109 €


Age Summum - anti age-erikoiskasvohoito

Kasvohoito erityisesti rypyille ja juonteille; tasoittaa ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää kauttaaltaan ihoa, kosteuttaa ja kirkastaa. Hoidossa kasvoille tehdään erittäin tehokas kuorinta, jonka jälkeen ihoon hierotaan Cellular Life Complex-seerumi sekä puhdas C-vitamiinijauhe. Erikoisnaamio koostuu C-vitamiinista, hyaluronihaposta sekä Pro-Collageenista, joiden yhteisvaikutus on ihoa välittömästi kohottava ja napakoittava. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon ajan 240€.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 95 €


Hydra Peeling

Ihoa tehokkaasti kirkastava ja uudistava kasvohoito, joka poistaa ikääntymisen merkkejä, palauttaa ihon hehkun ja vähentää pigmenttimuutoksia. Tehokkaimmat tulokset saavutetaan kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho on pehmeämpi ja heleämpi. 3 kerran sarjahoito 240€.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 95 €
Bernard Cassiere kasvohoidotAvaa

Bambu-aloevera kasvohoito

Tehokosteuttava bambu-aloevera-kasvohoito on sinulle, joka kärsit kuivuuden tunteesta kasvoillasi. Tässä erikoishoidossa käytetään tehoampulleja sekä kaksoiskosteuttavaa naamiota kollageenien ja hyaluronihapon tehostamina. Tämän hoidon jälkeen ihosi on täynnä kosteutta!

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 85 €


Hunajakasvohoito

Onko ihosi eloton, harmaa tai tukkoinen? Hunajahoito on erinomainen hoito kirkastamaan ja elävöittämään huonsoti toimivaa ihoa. Hoidossa ihosi pääsee nautiskelemaan hunajaisesta kuorinnasta, hunajaisesta hieronnasta sekä kirkastavasta moussenaamiosta.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 85 €


Suklaakasvohoito

Ihana stressiä poistava suklaakasvohoito! Herkullinen tauko arjesta... Suklaahoidossa yhdistyvät herkullinen hieronta (kaakaovoi + appelsiinin eteerinen öljy), aisteja hivelevä suklaanaamio sekä raikas kaakaonektari. Suklaahoito sopii kaikille ihoille, erityisesti apua saa stressaantunut iho. Hemmottele itseäsi tai läheistäsi suklaakasvohoidolla, joka saa ihon hehkumaan.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 85 €


Sitruuna-minttukasvohoito

Sitruuna-minttuhoito kasvoille on seka- ja rasvaisen ihon puhdistushoito, jonka tehtävä on tasapainottaa talin eritystä ja puhdistaa ihon epäpuhtauksia. Hoidon jälkeen iho on raikas ja pehmeä. Hoito on ihanteellinen kaikille jotka kärsivät rasvaisen ihon mukanaan tuomista ongelmista, kuten epäpuhtauksista, liiallisesta talinerityksestä ja laajentuneista ihonhuokosista. Lopputuloksena on tasapainoinen, kirkas ja rauhoittunut iho.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 85 €
Beauty Garden -kasvohoidotAvaa

Beauty Gardenin luonnonmukaisissa kasvohoidoissa ihosi lepää ja mielesi rentoutuu. Beauty Garden kosmetiikkatuotteiden alku ja juuri on oma luomupuutarha Ranskan Auriacissa. Korkealaatuiset luomutotteet valmistetaan puutarhan antimista heti sadonkorjuun jälkeen, jolloin kasvin ravinteet ovat parhaimmillaan ja tuotteisiin saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus. Tuotteissa käytetään ainoastaan iholle hyväksi todettuja, puhtaita, turvallisia luomuraaka-aineita. Tuotteiden luomupitoisuus on erittäin korkea, aina vähintään 95%.

Astu Puutarhaan -luonnonmukainen kasvohoito

Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan, ravitsemaan ja kirkastamaan ihoa. Kaksoiskuorinnan ja kosteutuksen ansiosta ihosi heleytyy silmissä! Tämä hoito sopii myös jokaiselle, joka kaipaa hemmottelevaa ja rentouttavaa kasvohoitoa.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 79 €


Unelmoi Puutarhassa -luonnonmukainen kasvohoito

Unelmoi Puutarhassa -hoito on täydellisen kokonaisvaltainen kasvohoito. Tämä hoito poistaa kuivuuden ja karheuden iholta, kosteuttaa ja ravitsee tehoseerumeiden ansiosta. Hoidon yhteydessä kuoritaan ja hierotaan myös kädet. Loistava lahjaidea!

Hoidon kesto: 1 h 15 min

Hoidon hinta: 99 €
Muut kasvohoidotAvaa

Mini Moment – kasvohoito

Virkistävä, mutta samalla myös rentouttava kasvohoito. Sis. alkupuhdistuksen, kasvo-niska-hartia-dekoltee-hieronnan, naamion, hoitovoiteen.

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 65 €


Express – kasvohoito

Hoito sisältää virkistävän kasovhoidon (alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoiteet) ja kestovärjäykset kulmiin (sis. muotoilun) ja ripsiin-

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 75 €


MCCM kemiallinen happokuorintahoito

Kemialliset happohoidot mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoidot ovat mitä parhaimpia hoitomuotoja pintakuivalle iholle, rasvaiselle iholle (ongelmallinen akneen taipuvainen iho, ruusufinniin, suurille ihohuokosille), vanhenevalle iholle (kuivuus, auringon aiheuttamat vauriot, couperosaiholle) epätasaiselle iholle (syvät rypyt, aknearvet). Ihotyypistä ja -ongelmasta riippuen valitaan soveltuva happokäsittely. Kemialliset happokuorinnat tehdään erilaisilla ja erivahvuisilla, mutta ehdottomasti turvallisilla hapoilla.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 115 €


Mikroneulaushoito

Mikroneulauksessa ihon dermikseen tehdään tuhansia mikroskooppisia neulakanavia, joihin hoidossa imeytetään erittäin hoitavia seerumeita. Neulakanavat stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjautumaan itsestään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Tämä tehohoito sopii sinulle, jos haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä, arpia, maksaläiskiä, muuta ihon epätasaisuutta, couperosaa, auringon vaurioita.

Hoidon kesto: 1 h 15 min

Hoidon hinta: 149 €
Varaa aika

Kauneushoitoon tai hiuspalveluun

Soita ja varaa aika Varaa aika netissä

Muista ystävääsi

Lahjakortilla

Tilaa lahjakortti