x

Hoitopaketit

Erilaisilla hoitokokonaisuuksilla takaat itsellesi tai läheisellesi ihanan rentoutushetken! Tarjoamme laajan valikoiman hoitoja, jotka paitsi hemmottelevat ja hoitavat kehoa, rentouttavat ja poistavat stressiä. Tule kokeilemaan ja rentoutumaan uusittujen hoitopakettiemme pariin!

Suklainen hemmotteluhetki

Tässä hoidossa rentoudut ihanassa suklaavartalohieronnassa ja täydellisessä suklaakasvohoidossa.

Hoidon kesto: 1 h 45 min

Hoidon hinta: 135 €


Kasvojen ja käsien hemmotteluhetki

Kasvoille tehdään ihana Beauty Garden -kasvohoito ja käsiä hemmotellaan käsikuorinnalla ja -hieronnalla.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 125 €


Käsien ja jalkojen hoitohetki

Tässä hoidossa kädet pehmenevät ja jalat, jalkapohjat ja kynnet saavat ihanan hoidon lakkauksia myöten.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 115 €


Spa Moment

Mahtava hemmotteluhoito kasvoille, selälle ja jaloille. Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkojen ja selän kuorinnan ja kevyen hieronnan sekä hemmottelevan, rentouttavan kasvohoidon. Tämä kokonaisuus on täydellistä rentoutumista!

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 120 €


Mango

Tässä hoidossa yhdistyvät kasvojesi iholle sopivin B. Cassieren erikoiskasvohoito sekä täydellinen jalkahoito.

Hoidon kesto: 1 h 45 min

Hoidon hinta: 140 €


Kuningatar

Puhdistavalla ja kirkastavalla HydraClean -kasvohoidolla saat ihosi hehkuvan heleäksi. Hoito sisältää myös kevyen kasvohieronnan ja naamion. Lisäksi pehmittävät käsi- ja jalkahoidot takaavat uudistuneen olon!

Hoidon kesto: 2 h 30 min

Hoidon hinta: 195 €


Deluxe

Täydelliset käsi- ja jalkahoidot sisältävä hoitokokonaisuus lisättynä tehokkaalla Hydradermie Youth -kasvohoidolla on todellista luxusta! Hydradermie Youth -kasvohoito uudistaa näkyvästi ihoa syväpuhdistamalla ja aktivoimalla solutoimintaa, sisältäen myös syväkosteuttavan hieronnan kasvoille. Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 3 h

Hoidon hinta: 225 €


Joka naisen kauneushetki

Jokainen nainen on ansainnut kauneushetkensä! Tämä setti pitää sisällään virkistävän kasvohoidon, kulmien värjäyksen ja siistimisen sekä kevyen ehostuksen.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 110 €


Morsian heleäksi -paketti

Hoitokokonaisuus sisältää morsiamelle kirkastavan ja kosteuttavan HydraClean -kasvohoidon sekä käsihoidon. Aikaa varatessa voit valita lisäksi myös monia lisäpalveluja, esim. kestovärjäykset, kestolakkauksen, silmänympäryshoidon jne. Käy tutustumassa valikoimaamme!

Hoidon kesto: 1 h 45 min

Hoidon hinta: 125 €


Odottavan äidin hemmotteluhetki

Tässä hoidossa tuleva äiti saa virkistystä kasvoille kevyen kasvohoidon muodossa, sekä helpotusta raskaisiin jalkoihin jalkahoidon ansiosta.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 120 €


Hunajainen rentoutushetki

Tämä hunajainen hetki on rentoutumista parhaimmillaan. Kasvosi saavat ihanan hunajaisen kasvohoidon ja lisäksi käsille ja jaloille tehdään hunajaiset kuorinnat ja hieronnat. Ihanan rentouttava sekä kasvoja kirkastava hoito!

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 125 €


Lumoudu Puutarhasta

Lumoudu Puutarhasta -hoito on täydellisen kokonaisvaltaista hemmottelua. Hoito toteutetaan päästä varpaisiin Beauty Gardenin ihastuttavilla luomutuotteilla ja se mahdollistaa totaalisen irtioton arjesta. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja yrttihaudukejuomalla. Tämän jälkeen vartalolle tehdään ihoa pehmittävä kuorinta ja rentouttava hieronta villiporkkanaöljyllä. Hoidon jälkimmäinen vaihe koostuu kasvojen ihoa pehmittävästä kasvohoidosta hierontoineen ja naamioineen. Tällä hoidolla uudistetaan ja kosteutetaan koko kehon iho.

Hoidon kesto: 2 h

Hoidon hinta: 135 €


Levähdä Puutarhassa

Levähdä Puutarhassa -hoito sopii jokaiselle levähdyshetkeä kaipaavalle. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja yrttihaudukejuomalla, jonka jälkeen iho kuoritaan huolellisesti, kosteutetaan ja pehmitetään. Hoidon rentouttava kokovartalohieronta palauttaa rasituksesta väsynyttä kehoa. Hoito on ihanteellinen valmistamaan vartalon ihoa esim. kesään. Levähdä Puutarhassa -hoito on erinomainen myös syksyn ja talven kuivattamalle koko vartalon iholle. Hoito toteutetaan ravitsevilla Beauty Gardenin luomutuotteilla.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 99 €
Varaa aika

Kauneushoitoon tai hiuspalveluun

Soita ja varaa aika Varaa aika netissä

Muista ystävääsi

Lahjakortilla

Tilaa lahjakortti