x

Ajankohtaista

Julkaistu 18.05.2021

Nyt on sokeroinnin aika!

Nyt on sokeroinnin aika!

Kukapa ei haluaisi itselleen sileitä sääriä... Nyt on sokeroinnin aika kun kesä tekee tuloaan ja vaatetus kevenee! Varaa aikasi sokerointiin ja voit ottaa kesän huolettomammin vastaan! Ajan voit varata nettiajanvarauksestamme, soittamalla tai käymällä liikkeessämme, tervetuloa!

Lue lisää

Julkaistu 27.04.2021

LAHJAKORTTI ÄIDILLE

LAHJAKORTTI ÄIDILLE

Äitiä on ihana ilahduttaa lahjakortilla! Lahjakortin voi kirjoittaa tietylle summalle tai valitsemaasi palveluun. Lahjakorttimme voi käyttää sekä kauneushoitolan palveluihin kuin myös kampaamopuolelle. Aukioloaikamme äitienpäiväviikolla: ma-pe klo 9-17, la klo 9-15. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää

Julkaistu 19.04.2021

Piristystä kevääseen Bloom Obsession -meikeillä

Piristystä kevääseen Bloom Obsession -meikeillä

Kevät on täällä, ja siihen saat lisää piristystä ihatuttavilla ARTDECON Bloom Obsession -meikkikokoelmalla! Herkulliset sävyt kohottavat mielen kuin mielen. Tule tutustumaan ja poimi itsellesi ihanimmat sävyt! Kokoelmasta löytyy keväiset huulipunat, huultenrajauskynät, luomivärit, silmienrajauskynät, kynsilakat, poskipuna sekä ripsiväri.

Lue lisää

Julkaistu 16.02.2021

Huippuvoide ihon pigmenttimuutoksiin ja kirkastamiseen

Huippuvoide ihon pigmenttimuutoksiin ja kirkastamiseen

Guinot'n Creme Newhite SPF30 -voide on loistava valinta ihon kirkastamiseen, pigmenttimuutosten ehkäisyyn ja auringolta suojaamiseen. Nyt kun hanget hohtavat valkoisenaan, auringon UV-säteet heijastuvat moninkertaisena ja silloin suojaaminen on todellakin tarpeellista.

Mikäli ihosi kaipaa lisäksi kirkastusta tai on taipuvainen pigmenttimuutoksiin, tämä voide on Sinulle tarkoitettu. 50 ml, 90€.

Lue lisää

Julkaistu 02.02.2021

Jalkahoidosta tulee hyvä olo!

Jalkahoidosta tulee hyvä olo!

Jalkahoito on aina ajankohtainen ja ihanaa hemmottelua itselle! Valikoimastamme löydät ihastuttavia, moneen makuun sopivia jalkahoitokokonaisuuksia. Uutuutena jalkahoito vyöhyketerapeuttisella hieronnalla, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen uutuushoito! Lisäksi nettiajanvarauksessamme olevien lisäpalveluiden avulla voit rakentaa hoitohetkestäsi juuri sellaisen kuin haluat. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää

Julkaistu 08.09.2020

Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus yhteishintaan!

Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus yhteishintaan!

Piristystä kasvoihin ja ryhtiä ilmeeseen maskin takaa! Kulmia ryhdistävä laminointi ja kaunis ripsien kestotaivutus nyt samalla käynnillä, yhteishintaan 115€, kesto 90min. Tervetuloa!

Lue lisää

Julkaistu 28.04.2020

VERKKOKAUPPAMME AVATTU!

VERKKOKAUPPAMME AVATTU!

Jotta voisimme palvella teitä mahdollisimman monipuolisesti, olemme avanneet Villimangon oman verkkokaupan! Verkkokauppaan pääset heti nettisivujemme etusivulta. Sieltä voit hankkia lahjakortit ja muut tuotelahjat!

Palveluihimme kuuluvat nykyään myös parturi/kampaamopalvelut ja Villimangon lahjakortit käyvät sekä hius- että kauneuspalveluihin ja -tuotteisiin. Hoitolamme on auki normaalisti, tervetuloa!

Lue lisää

Julkaistu 02.03.2020

Naistenpäivän kunniaksi väriä kevääseen!

Naistenpäivän kunniaksi väriä kevääseen!

Katso tästä maaliskuun kampanjamme: 1) Värianalyysi 119€(norm. 137€)! Päivitä värimaailmasi värianalyysin avulla! Tämä henkilökohtainen analyysi auttaa sinua vaate-, asuste-, hius- ja meikkivärivalinnoissa eteenpäin, niin arjessa kuin juhlassakin. Saat mukaasi väripassin joka sisältää edellämainitut värisuositukset. Tuokion lopussa loihdimme kasvoillesi kevyen ehostuksen, tietenkin parhaimmilla sävyilläsi! Tervetuloa mukavaan ja mielenkiintoiseen värien maailmaan!

2) Meikkipussin päivitystuokio 30€. Opastamme meikin käyttöä ja katsomme Sinulle parhaat meikkivärit ja meikkituotteet, kesto 45min.

3) Hiusten värjäykset maaliskuun loppuun saakka -20%

Lue lisää

Julkaistu 06.02.2020

Vielä ehdit varata suihkurusketuksen esim. vanhojen tansseihin

Vielä ehdit varata suihkurusketuksen esim. vanhojen tansseihin

Mikäli kaipaat lämpimämpää ihonsävyä, suihkurusketus auttaa sinua tässä asiassa! Sävy muotoutuu ihoon pikkuhiljaa seuraavien tuntien aikana ja viimeistään seuraavana päivänä se on 'käyttövalmis'.

Saat asiasta lisätietoa Muut palvelut -osiosta kohdasta spray-rusketus. Varaa aikasi netissä tai mikäli sieltä et löydä sinulle sopivaa aikaa, soita meille niin löydämme tähän varmasti ratkaisun.

Lue lisää

Julkaistu 20.01.2020

InLei -kulmien laminointi nyt meillä!

InLei -kulmien laminointi nyt meillä!

Kulmien laminointi on paras hoitomuoto itsepäisten, sojottavien ja roikkuvien kulmien haltuunottoon. Käsittelyn jälkeen kulmakarvoista tulee pehmeät, tuuheammat ja niitä voi muotoilla omien toivomusten mukaan. Hinta 55€, kesto n. 60min.

Meiltä löydät myös InLei ripsi- ja kulmaseerumin, 59€. Tervetuloa!

Lue lisää

Julkaistu 17.01.2020

RAUHOITA herkkää ja punoittavaa ihoa

RAUHOITA herkkää ja punoittavaa ihoa

Creme Hydra Sensitive on kasvojen ihoa rauhoittava hoitovoide. Sen rauhoittavat aktiiviaineyhdisteet vahvistavat herkkää ihoa ja helpottavat kuumuuden tunnetta iholla. Voide suojaa myös ulkoisilta ärsykkeiltä ja tekee ihosta joustavan ja miellyttävän tuntuisen. Suojaa ihosi nyt kun se sitä tarvitsee.

Lue lisää

Julkaistu 01.01.2020

Parturi-kampaajan palvelut nyt myös Villimangosta!

Parturi-kampaajan palvelut nyt myös Villimangosta!

Parturi-kampaaja Olivia palvelee Teitä liikkeessämme 2.1.2020 lähtien! Olivialta hoituu niin leikkaukset kuin värjäyksetkin; mitä ikinä nyt hiuksiisi kaipaatkaan! Olivia on myös kouluttautunut ripsiteknikko, joten hän taitaa myös ripsipidennykset ja ripsihuollot. Ajanvaraus onnistuu tuttuun tapaan nettisivujemme kautta tai soittamalla liikkeeseen.

Hyödynnä tammikuun tutustumisedut Olivialle: väri- ja leikkauspaketit -10% ja klassiset ripsipidennykset 110€ tai volyymiripsipidennykset 130€, hinnat sisältäen ensimmäisen huoltokäynnin!

Tervetuloa hellimään hiuksiasi raikkaisiin uusiin tiloihin!

Lue lisää


Varaa aika

Kauneushoitoon tai hiuspalveluun

Soita ja varaa aika Varaa aika netissä

Muista ystävääsi

Lahjakortilla

Tilaa lahjakortti