x

Ajankohtaista

Julkaistu 04.12.2019

JOULUKUUSSA JA JOULUN AIKAAN...

JOULUKUUSSA JA JOULUN AIKAAN...

Joulu lähestyy ja sehän on mitä parhain ajankohta muistaa läheisimpiä... Lahjakortti lämmittää jokaisen mieltä ja olemmekin joulun aikaan palvelemassa teitä seuraavasti; ma-pe 9-17, lauantaisin jouluun saakka 10-14 ja su 23.12. klo 12-15. Jouluaattona vietämme joulua ja liikkeemme on silloin suljettu. Pe 27.12. liikkeemme on auki normaalisti klo 9-17. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää

Julkaistu 17.08.2019

Suklaakasvohoidossa stressaantunut iho rauhoittuu

Suklaakasvohoidossa stressaantunut iho rauhoittuu

Suklaahoitotuotteet sopivat kaikille ihoille, erityisesti lievittämään stressistä johtuvia iho-oireita. Tuotteet sisältävät kaakaota, jonka runsaat flavonoidit toimivat antioksidantteina iholle. Kaakao vilkastuttaa myös aineenvaihduntaa. Tuotteissa käytetty kaakao on Reilun Kaupan kautta tuotettu raaka-aine.

Lue lisää

Julkaistu 03.08.2019

VILLIMANGO 10 VUOTTA!

VILLIMANGO 10 VUOTTA!

Villimango täyttää 10 vuotta! Juhlistamme tätä torstaina 8.8. koko päivän klo 9-17. Tule ja hyödynnä tarjoukset, jutustele kanssamme ja kysy vinkkejä ihonhoitoon tai meikkimaailmaan!

Lue lisää

Julkaistu 16.07.2019

PALVELEMME TEITÄ KOKO KESÄN

PALVELEMME TEITÄ KOKO KESÄN

Liikkeemme on koko kesän normaalisti auki; ihan muutamia päiviä lukuunottamatta. Haluat sitten rentoutua lomalla hoidoissamme, käydä sokeroinnissa tai vaikka kiinnittää huomiota ripsiin ja kulmiin, olemme käytettävissänne! Tervetuloa!

Lue lisää


Varaa aika

Kauneushoitoon

Soita ja varaa aika Varaa aika netissä

Muista ystävääsi

Lahjakortilla

Tilaa lahjakortti