x

Kasvohoidot

Meillä olet kosmetologin asiantuntevissa käsissä. Tarjoamme Sinulle ammattimaisen otteen GUINOT -erikoiskasvohoitojen ja -tuotteiden parissa. GUINOT varmistaa erikoisosaamisensa myös upeissa silmänympäryshoidoissa. Ylellisiä, mutta täysin ekologisia hoitoja tarjoaa puolestaan PINKS BOUTIQUE. Tämän monesti palkitun ihonhoitosarjan hoidot vievät Sinut taatusti ylellisen stressittömään olotilaan, ja täysin luonnollisesti! Ole hyvä, tutustu rauhassa valikoimaamme.

Guinot-kasvohoidot ja silmänympäryshoidotAvaa

GUINOT-kasvohoidoissa ihosi lepää ja se saa uutta elinvoimaa. GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tämä modernin ihonhoitoteknologian edelläkävijä vastaa ajan haasteisiin upeissa erikoiskasvohoidoissa kuin myös Sinulle yksilölisesti suositelluissa hoitotuotteissa.


Hydradermie Youth

Hoidon salaisuuksina on 1) dynaaminen ionisaatio jossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutumista syvälle ihoon lisäten solujen liikehdintää, 2) lämpöenergia, jossa hyödynnetään lämpö- ja happienergiaa jotka herättävät nukkuvat solut ja palauttavat ihon heleyden, 3) rentouttava hieronta, jossa täydennetään laitteen ominaisuuksia rentouttaen kasvoja ja parantaen mikroverenkiertoa. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana 270€. Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 109 €


Hydradermie Lift

Hydradermie Lift- hoidossa iho uudistuu, kiinteytyy ja napakoituu! Hoito koostuu 1) lymfanavauksesta jossa elektrodeja kuljetetaan kasvoilla lieventäen jännitystä, lisäten mikroverenkiertoa ja uudistaen kasvonpiirteitä 2) lihasstimulaatiossa vahvistetaan kasvojen lihaksia ja kohotetaan kasvonpiirteitä 3) rentouttavassa hieronnassa parannetaan mikroverenkiertoa. Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 109 €


Hydradermie Lift Express

Tässä hoidossa keskitytään nimenomaan kuona-aineiden poistoon ja lihasstimulaatioon. Tätä hoitoa suositellaan sarjahoitona 3-10 krt viikon välein. Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 59 €


Hydradermie Superior

Parasta mitä voit ihollesi antaa! Tässä hoidossa yhdistyvät Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift -hoidot. Tämä on todellinen veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle. Ehdoton luksushoito! Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 159 €


HydraClean

HydraClean kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean -lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana 210€.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 79 €


Hydradermie Homme – Miehen ihon Tähtihoito

Guinot’n hoito joka on suunniteltu nimenomaan miesten kasvojen iholle. Tämä koneellinen erikoiskasvohoito parantaa ihon hapensaantia sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Väsymyksen jäljet vähenevät ihostasi, ja ihostasi tulee elävä ja raikas!

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 106 €


Age Summum - anti age-erikoiskasvohoito

Kasvohoito erityisesti rypyille ja juonteille; tasoittaa ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää kauttaaltaan ihoa, kosteuttaa ja kirkastaa. Hoidossa kasvoille tehdään erittäin tehokas kuorinta, jonka jälkeen ihoon hierotaan Cellular Life Complex-seerumi sekä puhdas C-vitamiinijauhe. Erikoisnaamio koostuu C-vitamiinista, hyaluronihaposta sekä Pro-Collageenista, joiden yhteisvaikutus on ihoa välittömästi kohottava ja napakoittava. Kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon ajan 240€.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 95 €


Hydra Peeling

Ihoa tehokkaasti kirkastava ja uudistava kasvohoito, joka poistaa ikääntymisen merkkejä, palauttaa ihon hehkun ja vähentää pigmenttimuutoksia. Tehokkaimmat tulokset saavutetaan kolmen kerran sarjahoitona kolmen viikon aikana, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho on pehmeämpi ja heleämpi. 3 kerran sarjahoito 240€.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 95 €


Eye Logic

GUINOT UUTUUS! Eye Logic silmänympäryshoito on kolmivaiheinen erikoishoito herkälle silmien erityisalueelle. Tällä hoidolla saat avun silmien ympärillä oleviin juonteisiin, turvotukseen sekä tummiin silmänalusiin. Hoidossa tehtävä ionisaatio Hydradermie-laitteella, seerumit, hieronta ja kuitukankainen erikoisnaamio takaavat silmänalueen kirkkauden, keveyden ja elinvoiman! Ripsihuollon yhteydessä 55€, kasvohoidon yhteydessä 45€. Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 59 €
Muut kasvohoidotAvaa

Mini Moment – kasvohoito

Virkistävä, mutta samalla myös rentouttava kasvohoito. Sis. alkupuhdistuksen, kasvo-niska-hartia-dekoltee-hieronnan, naamion, hoitovoiteen.

Hoidon kesto: 45 min

Hoidon hinta: 55 €


Nuoren ihon kasvohoito (alle 18v)

Nuoren ihon kasvohoito, jolla on syväpuhdistava, kosteuttava ja tasapainottava vaikutus.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 65 €


Express – kasvohoito

Hoito sisältää virkistävän kasovhoidon (alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoiteet) ja kestovärjäykset kulmiin (sis. muotoilun) ja ripsiin-

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 69 €


MCCM kemiallinen happokuorintahoito

Kemialliset happohoidot mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoidot ovat mitä parhaimpia hoitomuotoja pintakuivalle iholle, rasvaiselle iholle (ongelmallinen akneen taipuvainen iho, ruusufinniin, suurille ihohuokosille), vanhenevalle iholle (kuivuus, auringon aiheuttamat vauriot, couperosaiholle) epätasaiselle iholle (syvät rypyt, aknearvet). Ihotyypistä ja -ongelmasta riippuen valitaan soveltuva happokäsittely. Kemialliset happokuorinnat tehdään erilaisilla ja erivahvuisilla, mutta ehdottomasti turvallisilla hapoilla.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 115 €


Mikroneulaushoito

Mikroneulauksessa ihon dermikseen tehdään tuhansia mikroskooppisia neulakanavia, joihin hoidossa imeytetään erittäin hoitavia seerumeita. Neulakanavat stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjautumaan itsestään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Tämä tehohoito sopii sinulle, jos haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä, arpia, maksaläiskiä, muuta ihon epätasaisuutta, couperosaa, auringon vaurioita.

Hoidon kesto: 1 h 15 min

Hoidon hinta: 149 €


Beauty Garden -luonnonmukainen kasvohoito

Luonnonmukaisilla tuotteilla toteutettu kasvohoito, joka saa ihosi hehkumaan! Hoito sisältää puhdistavan kuorinnan, rentouttavan hieronnan ja hoitavan naamion.

Hoidon kesto: 1 h

Hoidon hinta: 79 €
Varaa aika

Kauneushoitoon

Soita ja varaa aika Varaa aika netissä

Muista ystävääsi

Lahjakortilla

Tilaa lahjakortti