x

Hoitopaketit

Erilaisilla hoitokokonaisuuksilla takaat itsellesi tai läheisellesi ihanan rentoutushetken! Tarjoamme laajan valikoiman hoitoja, jotka paitsi hemmottelevat ja hoitavat kehoa, rentouttavat ja poistavat stressiä. Tule kokeilemaan ja rentoutumaan uusittujen hoitopakettiemme pariin!

Aromatic

Tässä hoidossa vartalo rentoutuu aromahieronnan (30 min) vaikutuksesta ja kasvot saavat upean Guinot Aromatic-erikoiskasvohoidon, joka pohjautuu hoitaviin eteerisiin öljyihin.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 115 €


Kasvojen ja käsien hemmotteluhetki

Kädet ja kasvot saavat ihanat rentoutushoidot kuorintoja ja hierontoja myöten.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 110 €


Käsien ja jalkojen hoitohetki

Tässä hoidossa kädet pehmenevät ja jalat, jalkapohjat ja kynnet saavat ihanan hoidon lakkauksia myöten.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 99 €


Spa Moment

Todellinen rentoutushetki! Kasvot saavat rentouttavan kasvohoidon, jaloille ja selän alueelle tehdään ihoa pehmittävä kuorinta, jota seuraa kevyt hieronta.

Hoidon kesto: 1 h 15 min

Hoidon hinta: 99 €


Sweet Moment

Tämä hoito saa mielesi rauhoittumaan... Vartalolle tehdään pehmittävä kuorinta ja hieronta, rentouttava ja kirkastava kasvohoito viimeistelee hyvän olon.

Hoidon kesto: 2 h 30 min

Hoidon hinta: 185 €


Mango

Tässä hoidossa yhdistyvät kirkastava Hydra Clean-kasvohoito ja klassinen jalkahoito.

Hoidon kesto: 1 h 45 min

Hoidon hinta: 135 €


Face Spa

Hoitokokonaisuus jossa kasvot saavat kirkastavan ja puhdistavan Hydra Clean -kasvohoidon, jaloille tehdään klassinen jalkahoito ja kädet kuoritaan ja hierotaan.

Hoidon kesto: 2 h

Hoidon hinta: 150 €


Kuningatar

Puhdistavalla ja kirkastavalla HydraClean -kasvohoidolla saat ihosi hehkuvan heleäksi. Hoito sisältää myös kevyen kasvohieronnan ja naamion. Lisäksi pehmittävät käsi- ja jalkahoidot takaavat uudistuneen olon!

Hoidon kesto: 2 h 30 min

Hoidon hinta: 195 €


Deluxe

Täydelliset käsi- ja jalkahoidot sisältävä hoitokokonaisuus lisättynä tehokkaalla Hydradermie Youth -kasvohoidolla on todellista luxusta! Hydradermie Youth -kasvohoito uudistaa näkyvästi ihoa syväpuhdistamalla ja aktivoimalla solutoimintaa, sisältäen myös syväkosteuttavan hieronnan kasvoille. Ei suositella raskaana oleville.

Hoidon kesto: 3 h

Hoidon hinta: 225 €


Yhteinen hemmotteluhetki

Tule yhdessä rakkaan, ystävän, äidin, puolison kanssa hengähtämään hetkeksi! Hemmotteluhetki sisältää kasvo- ja jalkahoidot kahdelle. Hoidot toteutetaan samanaikaisesti, mutta eri hoitohuoneissa.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 199 €


Joka naisen kauneushetki

Jokainen nainen on ansainnut kauneushetkensä! Tämä setti pitää sisällään virkistävän kasvohoidon, kulmien värjäyksen ja siistimisen sekä kevyen ehostuksen.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 99 €


Odottavan äidin hemmotteluhetki

Tässä hoidossa tuleva äiti saa virkistystä kasvoille kevyen kasvohoidon muodossa, sekä helpotusta raskaisiin jalkoihin jalkahoidon ansiosta.

Hoidon kesto: 1 h 30 min

Hoidon hinta: 110 €
Varaa aika

Kauneushoitoon

Soita ja varaa aika Varaa aika netissä

Muista ystävääsi

Lahjakortilla

Tilaa lahjakortti